Matriks mantil Nataše Bekvalac u kom je prokleto seksi i kul

Nataša Bekvalac
Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Svi znamo da je Nataša Bekvalac poznata po tome da je uvek skockana od glave do pete - čak i kad to nije, izgleda fenomenalno, tako da dođe nam na isto. Međutim ovaj Matriks kožni mantil koji naočigled ne deluje kao da je u njenom stilu, pristaje joj kao da dolazi sveža sa premijere četvrtog dela filma.

Novosadska Barbika ni ovaj put nije izneverila, šta više nije nam jasno kako neko može u isto vreme da izgleda toliko prokleto seksi i kul.

Barbika je ovim autfitom ostavila roze svet iza sebe i u ovoj kožnoj kombinaciji bila je spremna da dominira – gde god da se pojavi. Nosila je kožni dugačak, pomalo oversize mantil uz mečing kožne rukavice. Ispod je nosila malu crnu haljinu, ali u stilu Bekvalčeve – kožnu, izazovnu i kratku.

Sandale sa visokom potpeticom savršeno su upotpunile ovaj luk, ali poseban efekat svemu je dala njena jaka crna šminka oko očiju i duga platinasta ravna kosa, koja deluje britka kao sablja.

Sve u svemu, sa Natašom više nema šale!

Komentari su prštali od podrške, uzdaha i komplimenata. Manekenka Sofija Milošević napisala joj je: ‘Mac’, a njena sestra Kristina je ostavila jednostavno: ‘OMG’, a fanovi su samo potvrdili da je pevačica – pokidala!

Ovo nije prvi put da je Nataša nosila kožnu haljinu, te iako je fenomenalno izgledala i u ovoj braon kombinaciji – crna je definitivno njena boja!

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram