Slatka osveta Kamile Kabeljo svima koji su joj govorili da je debela

Kamila Kabeljo
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sećate se odvratnih komentara o fotkama u bikiniju Kamile Kabeljo? E, pa najbolja osveta se ipak servira hladna.

Ove godine telo Kamile Kabeljo je bilo svetska šoubiznis tema broj jedan od usvetskim medijima i na društvenim mrežama. U junu smo pisali o odvratnim komentarima koje je dobijala jer se „usudila da obuče bikini“ na odmoru i skoro svi su bili fokusirani na njen izgled. Bilo je tu raznih jezivih poruka od „upravo sam povratio u usta“ do „odvratna si“. Njen celulit je bio u centru rasprava, a posebno oduran osećaj ostavio je komentar „Dosta celulita da izoluje jednu celu kuću prosečne veličine. Fuj“.

„Uvek sam nosila male bikinije i nikad me nije bilo briga kako izgledam, ali kada sam videla svoje slike i komentare na internetu o sebi, bila sam veoma uznemirena. A kada je to uticalo na moje samopoštovanje i smopouzdanje, setila sam se da sam dozvolila da to utiče na razmišljanje jedne kulture, a ne na mene. Kultura koja je navikla na sliku ‘zdravog ženskog tela’ koja je za mnoge žene potpuno nerealna“, rekla je Kamila.

Kamila
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Govorila je o svim strategijama – od uređivanja slike do restriktivnih dijeta i prekomerne fizičke vežbe – kojima mnogi pribegavaju da bi postigli ovakav izgled, samo da bi i dalje ne ispunjavali ovo nerealno očekivanje.

Takođe se prisetila putovanja na plažu sa jedinom svrhom da izgleda dobro na fotografijama. Osim što se spremala, kaže da pre izlaska nije jela ništa teško i da je sve vreme hodala stegnutog stomaka. Shvatila je apsurdnost situacije kada je naišla na grupu dece koja su se igrala bez i najmanje brige o tome kako izgledaju drugima.

Zaključila je rekavši da, uprkos intelektualnom znanju da izgled ne određuje koliko ste zdravi, srećni i seksi, emocionalno se ne oseća sposobnom da ignoriše svoju okolinu.

„Sva moja terapija i unutrašnji rad su da bih povratila onaj osećaj sedmogodišnjakinje na plaži“, rekla je ona.

E, pa sudeći prema novim Kamilinim fotkama s plaže, definitivno je uspela da vrati taj dobar osećaj. Osim toga ona je srećnija nego ikad sa jako zgodnim mladićem sa kojim uživa na odmoru.

Njihove zajedničke fotke su najbolja Kamilina osveta svim zlim jezicima.

***

Bonus video: TOP 10 Prelepih poznatih žena koje ponosno šetaju celulit

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram