Setimo se kako je Sanja Papić nasmejala ceo svet odgovorom na neobično pitanje u finalu Mis Univerzuma

Foto: TERESITA CHAVARRIA / AFP / Profimedia, Printscreen

Hit.

Nekadašnja manekenka i misica Sanja Papić predstavljala je Srbiju i Crnu Goru na Mis Univerzum 2003. i tada je svojom lepotom očarala svet. Na tom takmičenju bila je druga pratilja, dok je na takmičenju za Mis Evrope osvojila drugo mesto.

Sećate li se tog izbora za Mis Univerzuma koje je održano u Panami pre tačno 20 godina? Mi smo odlučili da vratimo film i prisetimo se jednog hit momenta iz finala.

Nedavno se i na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem možete videti kako je Sanja nasmejala ceo svet jednim odgovorom na neobično pitanje.

„Kada bi mogla da budeš voda ili vatra, šta bi bila i zašto? „, pitali su voditelji tada našu lepoticu, rekavši da to pitanje dolazi od Dominikanske republike.

Dobro? – zapitala se Sanja… a onda odgovorila:

„Pa, čovek sam i ne znam kako je biti voda i vatra i zato iz tog razloga nemam odgovor na ovo pitanje jer sam ljudsko biće. Ja sam devojka koja ima emocije, a vatra i voda to nemaju“, rekla je tada naša misica i tako nasmejala planetu.

Inače, Sanja Papić je bila muza čuvenog modnog dizajnera Roberta Kavalija dugi niz godina. Bila je i zaštitno lice švajcarske kompanije za proizvodnju satova i nakita Omega.

Ona je 2012. upoznala poznatog advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića, za kojeg se udala 2017. godine, a već sledeće postali su roditelji ćerke Lare. Nažalost, njihovu sreću prekinula je tragedija kada je Miša Ognjanović ubijen 28. jula 2018. ispred svoje zgrade na Novom Beogradu. Sanja se tada potpuno povukla iz javnosti.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram