Seksepil supruge Idrisa Elbe ruši predrasude o lepoti

Foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Dok nju nije upoznao bio je zakleti neženja.

Ne znamo da li ste čuli, ali zakleti neženja Idris Elba je vrlo svestan efekta koji ostavlja na žene, međutim već neko vreme za njega postoji samo jedna, a to je Sabrina Elba, njegova venčana supruga.

Par se upoznao 2017. godine.

Ako ste videli nove fotografije Idrisa i Sabrine na svim društvenim mrežama, preko onih fotki sa premijere njegovog najnovijeg filma do mnogobrojnih glamuroznih izdanja sa crvenih tepiha i isečaka iz privatnog života na Instagramu, verovatno vam je do sad jasno o kakvoj lepotici je reč i koliko Sabrina zaista oduzima dah svojim oblinama.

I totalno je razumljivo zašto nas sve strašno kopka šta se krije iza ove egzotične lepote.

Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Sabrina je aktivistkinja, bukvalno kraljica lepote, model, voditeljka podkasta, a možda čak i buduća gospođa Bond (malo se šalimo, ali nikad se ne zna).

Što se tiče njene nesvakidašnje lepote i karijere u modelingu, sama Sabrina je nekoliko puta izjavila kako sada konačno pronalazi svoje mesto u svetu kao crna žena.

U industriji mode smo uglavnom navikli da viđamo visoke, bele, mršavice, tako da su zanosne Sabrinine obline pravo osveženje za svet modelinga.

Ona je već duže u modnim vodama, pa je tako usput stekla i neke vrlo interesante i moćne prijatelje.

Sabrina ne krije da je dobra drugarica sa Anom Vintur, kao i sa sestrama koje trenutno gospodare modnim pistama – Belom i Điđi Hadid.

Susret Sabrine i Idrisa se desio sasvim slučajno tokom jedne večeri u džez baru u Vankuveru.

Sabrina je u stvari pokušavala da ga nabaci svojoj drugarici, međutim on nije mogao da skine pogled sa nje i od tada su nerazdvojni.

Prvi put su se zajedno u javnosti pojavili na crvenom tepihu 2017. godine, a organizovali su venčanje iz snova dve godine kasnije, za koje je Sabrina par puta rekla da joj je to jedan od najlepših dana u životu.


Dok Sabrina sebe smatra više „romantičarkom“, njih dvoje imaju jedno pravilo koje vole da poštuju: „Uopšteno govoreći, ako se posvađamo, ne volim da idem u krevet ljuta, a mislim da je i on isti“, dodaje ona. „To je verovatno jedina stvar koju uvek pokušavamo da ne radimo.“

Pošto su upravo proslavili trogodišnjicu braka, njih dvoje se često okreću humoru i smehu. „On napravi glupu facu, a ja se već valjam po podu od smeha“, kaže Sabrina.

„Da, mislim da najviše volimo dečiji humor. To nam uvek uspe. Ja volim da prdim, a Sabrina voli da igra glupe plesove“, rekao je Idris.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram