Ko je žena koja je osvojila jednog od najboljih frajera sveta

Foto:printscreen/instagram/henrycavill

Henri Kavil je san mnogih žena - ali samo jedna ima njegovo srce.

Zgodni britanski glumac Henri Kavil je jedan od najboljih frajera sveta – mnoge žene bi se složile s tom konstatacijom.

Svi ti mišići, pas, ljubav prema prirodi, seksi akcenat: svet to ovog glumca čini neodoljivim. On je nedavno objavio selfi sa svojom devojkom Natali Viskuso, kojoj zavide mnoge.

Ko je lepotica koja je osvojila Henrijevo srce?

Veza Henrija Kavila sa Natali traje već više od godinu dana. Iako su njih dvoje uglavnom tajnoviti, tu i tamo su delili male uvide u svoju ljubav.

Natali potiče iz imućne porodice, a kao tinejdžerka bila je deo rijaliti šoua na MTV-ju. U pitanju je emisija „My Super Sweet 16“.

Njen 16. rođendan je predstavljen u emisiji 2005. godine sa sledećim opisom:

„Sa 15 godina, Natali živi u kući od 5 miliona dolara i krstari gradom u tatinim Bentlijima i Ferarijima. Šta bi više mogla da poželi?“

Danas je Viskuso potpredsednica televizijskih i digitalnih studija Legendary Entertainment. To je jedna od kompanija iza Kavilovih filmova „Čovek od čelika“ (2013) i „Enola Holms“ (2020).

Baš kao Henri, Natali obožava pse. Ima francuskog buldoga po imenu Mit i voli da deli njegove fotografije.

Takođe je podelila mnoge fotografije svoje majke, Tami Kai Bauman, koja je umrla nakon borbe sa rakom u avgustu 2017. godine.

Henri i Natali su u aprilu na Instagramu ozvaničili svoju vezu, kada je glumac podelio idiličnu fotografiju na kojoj igraju šah.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram