Žena koja je izgubila sve zbog Ibrahimovića i onda se digla iz pepela

Foto: PLV / Sipa Press / Profimedia

Danas je na njenom računu oko 160 miliona dolara.

Uspešna preduzetnica i poslovna žena koja se bavi nekretninama, Helena Seger (51) jedna je od onih koje ne žele da žive od slave svog muža. I dok zli jezici ističu njihovu razliku u godinama, lepa plavuša iz Švedske je vremenom Zlatana Ibrahimoviča (40) učinila još jačim.

Zlatan potiče iz siromašne porodice i njegovi roditelji su se svakodnevno borili da obezbede osnovno. Ali on je vremenom uložio mnoog rada i truda i postigao odroman svetski uspeh u svetu fudbala. Ta nit ga i povezuje sa Helenom – ona je počela da radi sa samo 13 godina.

Napustila uspešnu karijeru zbog Ibre

Rođena 25. avgusta 1970, Helena je rano počela da stiče iskustvo, Radila je paralelno dok je studiralala, a diplomirala je dizajn i ekonomiju. Imala je velike ambicije i nije se ničega plašila.

Gradila je karijeru u marketingu i nekretninama, a danas njeno bogatstvo iznosi oko 160 miliona dolara. Na njenom bankovnom računu je već bila prilična suma novca i pre nego što je upoznala Zlatana.

Helena se preselila u Italiju sa Zlatanom kada je on potpisao ugovor za Juventus. Zbog toga je morala da napusti sve svoje ugovore, sve kontakte koje je godinama gradila i da prosto sahrani svoju karijeru u Švedskoj.

Ali onda se digla ponovo. Osnovala je firmu u Italiji, i trenutno se uglavnom bavi nekretninama.

Prvo ga odbila jer je arogantan

Helena se sa Zlatanom upoznala još 2002. Međutim, nakon prvog susreta, Šveđanka nije obraćala mnogo pažnje na zvezdu Milana zbog njegovog arogantnog ponašanja. Ali poznato je koliko je Ibra tvrdoglav. Dosta se potrudio da promeni Helenino mišljenje i konačno je uspeo da osvoji njeno srce. I od tada su njih potpuno ispod radara. Skoro da uopšte nisu govorili o svom braku.

Svog prvog sina Maksimilijana dobili su 22. septembra 2006. Dve godine kasnije dobili su još jednog sina, Vinsenta i s njima dvojicom Helena redovno prati tatine utakmice.

Helena je prilično tajanstvena po pitanju svog ličnog života i skoro da se uopšte ne oglašava na društvenim mrežama. Deluje da ne uživa u velikoj slavi i interesovanju javnosti. Njih dvoje radije vole da daleko od kamera uživaju sa svojom decom.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram