Ko su i kako izgledaju žene italijanskih fudbalera

Poznati 12. jul 202118:04 > 18:14
devojke italijanskih reprezentativaca
Foto:Instagram/jessicaaidi/thaixavier_/jessicamelena

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena, tako smo se zapitali ko to stoji iza italijanskih reprezentativaca?

Nakon što su italijanski reprezentativci zaista bili najbolja ekipa na EURO 2020, ne možemo, a da se ne zapitamo kako izgledaju njihove žene i lepše polovine.

Džesika Aidi

Ova lepotica je devojka i najveći fan italijanskog fudbalera Marka Veratija. Modelsica je sa širokim osmehom bodrila budućeg šampiona Evrope.

Tajani Ksavier

Tajani je takođe bila ogromna podrška svom izabraniku Emersonu Palmieriju. Na njenom Instagram profilu možemo videti i uživati u bajkovitoj ljubavi ovog lepog para, zajedno sa decom i psom.

Džesika Melena

Niko ne ostaje ravnodušan na ovu lepoticu, ženu italijanskog fudbalera Cira Imobile. Majka dvoje dece svojom figurom i formom ostavlja bez daha.

Martina Makari

Bivša modelsica i blogerka upoznala je svog supruga Leonarda Bonučija još davne 2008. godine. Na fanstastičnim fotkama na njenom Instagramu možemo ispratiti život ovog lepog para i njihovih preslatkih dvoje dece.

Đenovefa Darone

Đenovefa je još 2016. godine okačila sliku u dresu i pružila tako pordšku svom mužu Lorencu Insinje. Možda ga je baš ta podrška ove godine dogurala do pobede!

Izgleda da iza svakog uspešnog muškarca ne stoji samo jake, već i lepe žene.
Ipak, na kraju zna se koja žena je najvažnije u životu svakog Italijana. Mama!

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram