Ronaldova i Džordžinina kolekcija nakita od 7 miliona dolara

Poznati 16. feb 202209:55
ronaldo
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Luksuzni život Kristijana Ronalda i njegove partnerke Džordžine Rodrigez prikazan je u Netfliksovom dokumentarcu, a prvo što upada u oči je njihov ukus za skupoceni nakit.

Stručnjak za nakit Stiven Stoun predstavio je najvrednije komade iz njihove kolekcije, od vereničkog prstena vrednog 800.000 dolara do Franck Muller sata od 2,2 miliona dolara. Stoun veruje da njihova kolekcija nakita vredi neverovatnih 7,5 miliona dolara.

Džerdžina redovno objavljuje svoj nakit na društvenim mrežama, a u njenom dokumentarcu gledaoci su mogli da vide bogatstvo – prstenja, satova, minđuša, narukvica i još mnogo toga.

U najavi dokumentarca ona pokazuje zadivljujući dijamantski komplet od 2.700.000 dolara – s ogrlicom, minđušama i prstenom.

U jednoj sceni, u kojoj Džordžina uživa u fotografisanju, lepotica nosi narukvicu za koju stručnjak za nakit Stoun veruje da vredi oko dva miliona dolara.

Na prošlogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu Džordžina je nadmašila filmske zvezde noseći minđuše u vrednosti od 30.000 dolara.

Pored minđuša, nosila je i prsten sa markizom od 10 karata, za koji Stoun kaže da je koštao do 270.000 dolara.

Dijamanti su, u suštini, Džordžinin najbolji prijatelji. Stoga nije ni čudo što je platila i 150.000 dolara za kutiju za nakit Louis Vuitton u kojoj će se nalaziti njeni skupoceni nakit.

Za Džordžinom ne zaostaje ni njen voljeni. Portugalska zvezda je najbogatiji je fudbaler na svetu, a na nakitu definitivno ne štedi.

Prvi komadi nakita koje su mnogi primetili na Ronaldu su bile su njegove dijamantske minđuše od 20.000 dolara, piše klix.ba.

Poslednjih godina kolekcionarstvo satova je njegova strast, a poseduje tri za koje stručnjaci kažu da vrede preko dva miliona dolara.

Još 2018. godine, pre nego što se vratio na Old Trafford kao igrač Juventusa, pojavio se na konferenciji za novinare s mnoštvom nakita na sebi.

Na ruci je imao sjajni Franck Muller Invisible dijamatni sat od 1,7 miliona dolara, kao i narukvice i prsten.

Dok je Kristijano prisustvovao dodeli Globe Soccer Awards u Dubaiju, na jednoj je ruci nosio blister u vrednosti od preko 800.000 dolara.

Takođe, tada je nosio iRolex GMT Master Ice od 18-karatnog belog zlata, najskuplji Rolex ikada napravljen, koji je koštao 500.000 dolara.

Sve u svemu, Ronaldo ne zaostaje mnogo za Džordžinom kada je u pitanju njihova kolekcija nakita. Ali još uvek je Džordžina ta koja prednjači u glamuru.

BONUS VIDEO: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram