Roberta Kavalija baš briga šta svi misle o njegovoj devojci

roberto kavali
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sandra Nilson definitivno zna šta je živeti u luksuzu, posebno nakon što joj je dečko, čuveni dizajner Roberto Kavali, kupio ostrvo u Švedskoj sa luksuznom vilom. Njih dvoje, uprkos velikoj razlici u godinama, uživaju u ljubavi i stalno ističu kako su veliki oslonac jedno drugom.

Modni dizajner Roberto Kavali, koji je nedavno proslavio 81. rođendan, svojoj devojci je ranije poklonio vrlo specifičan dar – vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 2,5 miliona funti. Tako je Sandra Nilson, koja je od svog izabranika mlađa 45 godina, postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na ostrvu se nalazi i velelepna vila sa četiri spavaće sobe, odeljkom za lov, bazenom, terenom za golf, ali i ostacima vikinškog utvrđenja, piše Daily Mail.

Foto: k03 / Zuma Press / Profimedia

Nekadašnja manekenka, koja je 45 godina mlađa od Kavalija, na ostrvu može i da džogira do mile volje na uređenim stazama dugim 1,5 km, a ostrvo ima i privatnnto pristanište sa trajektom koji prima 10 osoba.

Inače, Kavali i Sandra su se upoznali kada se on razveo od supruge 2010, a zajedno su navodno od 2014. Sa njom je Kavali, kako kaže, našao svoj mir, ona je njegova muza i prava ljubav i nimalo ne mare za razliku u godinama.

A ko je Sandra Nilson?

Foto: PNP / Wenn / Profimedia

Rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, rano je počela da radi u modnoj industriji. Kad je imala 14 godina, skauti iz jedne francuske modne agencije su primetili njenu specifičnu lepotu – krupne plave oči karakteristične za Šveđane i smeđu kosu koja je retkost u nordijskim zemljama, piše gossip.funpage.it.

S godinama je osvajala nagrade, između ostalog za Mis EU, Mis bikini sveta, Mis Havaja i na kraju za najlepšu ženu u Švedskoj, a bila je i Plejboj model.

Vremenom je njena karijera počela da bledi, ali otprilike tada počela je da blista ljubav sa Robertom.

Nedavno Kavali se vakcinisao protiv kovida 19, a Sandri je napisao: „Štitiš me od svakog virusa“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri