Retka slika žene Alekse Balaševića u kupaćem

aleksa balašević
Aleksa Balašević Foto:Zoran Lončarević

Ne viđamo je često u takvom izdanju.

Aleksa Balašević, sin preminulog kantautora Đorđa Balaševića, nedavno je na Instagramu svojoj supruzi čestitao rođendan.

„Sretan rođendan moja večna devojčice! Danas sečemo tortu nekom novom gostu. Happy birthday Nikana“, kazao je Aleksa, koji je nedavno postao otac male Vere.

On je uz poruku objavio i fotografije luskuznog letovališta na Zelenortskim ostrvima nadomak obala Afrike na kom su svojevremeno njih dvoje bili.

Na taj način on je želeo da se podseti lepih trenutaka koje je sa suprugom proveo na ovoj egzotičnoj lukuznoj destinaciji.

To je ujedno bila i prilika da vidimo Nikolinu u letnjem ležernijem izdanju. Ona se na plaži, između ostalog, fotografisala i u kupaćem boje kože i pokazala vitku liniju. Pratioci su primetili da je to retkost jer Nikolina obično ne voli da se eksponira na društvenim mrežama, a posebno ne da se razgoliti.

Radije bira odeću koja ne otkriva mnogo.

Podsetimo, Aleksa Balašević nedavno se venčao u Hramu Svetog Save. Njegovo venčanje privuklo je veliku pažnju.

I otkad je stigla vest o svadbi, a ranije i o veridbi, mnogi su se pitali ko je lepa Nikolina.

Koliko mu znači i koliko mu je promenila život, govorio je ranije i sam Aleksa.

„Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo.“

Onda se sve promenilo kad je sreo nju.

„Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame“, kazao je ranije Aleksa Balašević.

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram