Retka fotografija Ane Bekute pre nego što je zatrudnela kao tinejdžerka

Ovako je izgledala u školskim danima pre maloletničke trudnoće, a njeni obožavaoci se slažu da je oduvek bila lepa.

Jedna od omiljenih regionalnih pevačica Ana Bekuta u karijeri dugoj više od četiri decenije snimila je 18 studijskih albuma i stekla velku popularnost. A velika popularnost ne dolazi bez velike muke i patnje.

Iako je sve svoje snove ostvarila, njen put nije bio nimalo lak. Odrasla je u nemaštini, njeni roditelji borili su se za egzistenciju porodice, a velika srednjoškolska ljubav Ane Bekute rezultirala je i maloletničkom trudnoćom kada je imala samo 17 godina.

Zahvaljujući vanserijskom glasu i pesmama koje su osvojile srca publike pevačica je sebi kreirala život o kakvom je sanjala, a sad je na društvenim mrežama osvanula njena fotografija iz školskih dana. Ona na njoj pozira s prijateljicom.

Fotografija pevačice oduševila je njene obožavaoce koji su se složili da je u mladosti izgledala lepo kao i danas.

View this post on Instagram

A post shared by @estradni.arhiv

Rodila je sa 17 godina

Ana Bekuta je rođena 6. septembra 1959. godine kao Nada Polić u mestu Banja blizu Priboja. Odrastala je uz dve sestre, majku Milicu i oca Branka Polića.

Sa 17 godina je zatrudnela nakon kratke veze sa čovekom čije ime nikad nije htela da otkrije. Oboje su bili mladi, brzo su se rastali, a na Ani je ostao pritisak okoline i roditelja. Zato je dete ostavila u dom za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici. Sin Igor je tamo bio osam i po meseci.

Onda, kako je jednom prilikom rekla, ptičica se vratila u krilo.

Ana je ranije ispričala koliko joj je bilo teško u tom periodu.

„U 17. godini imala sam zdravu i zrelu odluku da rodim dete, šta god da se desi na ovom svetu. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Da bi se stanje sredilo i smirilo, dala sam Igora u dom u Zvečanskoj ulici. Ostao je tamo osam i po meseci, ja sam odlazila svakih 10 dana da ga vidim i vraćala se. Kad sada pričam o tome, kao da pričam o nekom drugom, ta osećanja su negde potisnuta“, kazala je Ana.

Ispričala je i kako je sina vratila kući.

„Tek kada se sredilo stanje u porodici, kada su na moje insistiranje roditelji pristali da dođem s Igorom kući, dovela sam ga. Bio je maj, u septembru sam napunila 18 godina. Igor je, naravno, postao miljenik porodice, a ja sam u 17. godini sazrela. Moje devojaštvo nije postojalo, zamenile su ga pelene i briga o detetu. Bila sam, što bi klinci danas rekli, utripovana, nezreli oboje i ta veza nije rezultirala brakom. Gimnaziju sam napustila posle drugog razreda, a rođenje Igora ubrzalo je odluku da se bavim muzikom“, kazala je svojevremeno.

Ana Bekuta Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svoja osećanja o svemu podelio je i Igor.

„Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam na taj period uvek gledao najnormalnije. Taman posla da sam majci zamerio što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav bio zakon tada“, ispričao je Igor.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Dodao je i da ima sve informacije o svom ocu, ali da se ne čuju i ne viđaju.

U međuvremenu Igor je postao Anin menažder. Onda se u medijima pojavila vest da su njih dvoje u sukobu. Pisalo se kako je pevačica sinu dala otkaz, a na njegovo mesto postavila unuka Branka. Navodno je Igor imao nekoliko poslovnih ispada, pa Ana nije bila zadovoljna.

Na sve to, pažnju javnosti je privukla i vest da se Ana nije slagala sa Igorovom odlukom da se razvede od prve žene, s kojom ima dvoje dece. Činila je sve kako bi se pomirili, ali Igor se razveo pre više godina. Potom se zavoleo sa jednom Tamarom iz Niša, s kojom se potom verio.

U međuvremenu su mediji preneli da je Ana novu ljubav prihvatila od srca jer joj najbitnije da joj je sin srećan.

Ana Bekuta Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram