Reklama otkriva šta se zaista desilo Zverki u novoj sezoni

Poznati 13. dec 202110:31 > 10:31
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Ukoliko niste pogledali novi "Seks i grad", bolje nemojte čitati ovaj tekst - jer sledi veliki spojler. Naime, nakon šokantne smrti jednog od glavnih likova, oglasila se kompanija kućnih fitnes sprava Peloton, koja je zbog te scene u seriji pretrpela pad svojih akcija.

Peloton novom reklamom želi da korisnici znaju da njihova oprema za fitnes kod kuće poboljšava zdravlje – a ne dovodi do komplikacija, što je implicirano u seriji „Seks i grad“.

Kompanija je u nedelju objavila reklamu na svom Tviter nalogu, nakon što je jedna scena u seriji dovela do pada njihovih akcija. Akcije su pale za oko 75 odsto i dostigle najniži nivo u petak.

Sledeći deo teksta sadrži spojler za prvu epizodu „I tek tako“.

Jedan od glavnih likova „Seks i grada“, Zverka, umro je od srčanog udara nakon što je 45 minuta koristio Peloton kućni bicikl.

U Peloton reklami koja parodira tu scenu, Džes King — instruktorka koja je prikazana u seriji — sedi sa Zverkom i pita ga da li bi želeo još jednu sesiju na biciklu.

„Osećam se odlično. oćemo li još jednom da se provozamo? Život je prekratak da ne bi“, kaže Zverka u reklami.

Zatim, čuje glas glumca i reditelja reklame, Rajana Rejnoldsa, kako kaže: „I tek tako, svet se podsetio da redovna vožnja bicikla stimuliše i poboljšava vaše srce, pluća i cirkulaciju… Biciklizam jača vaše srčane mišiće, smanjuje puls u mirovanju i smanjuje nivo masti u krvi. On je živ.“

Cela reklama je snimljena za manje od 48 sati u Njujorku, rekao je portparol Pelotona.

Iako je Peloton saopštio da je koordinirao sa HBO-om oko upotrebnjihovog bicikla u seriji, rekli je da im HBO nije unapred otkrio zaplet zbog „poverljivosti“.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram