Reči kojima je Megan Markl navukla još veći gnev na sebe

megan markl
Foto: babiradpicture/BenPAKALSK / Sipa Press / Profimedia

U poslednje vreme joj nikako ne ide...

U skorašnjem razgovoru sa glumicom Mindi Kaling vojvotkinja od Saseksa je izrazila svoje nezadovoljstvo što joj se neprestano govori da je srećnica što se udala za Harija.

„On je srećnik, ja sam njega izabrala“, izjavila je Megan.

Dodala je i da smatra da je ona ta koja donosi glavne odluke u njihovoj porodici i da je ponosna na sebe zbog toga što je oduvek bila slobodoumna, snažna žena i da uz sebe ima muškarca koji to voli i ceni.

„Kada sam počela da izlazim sa svojim mužem i kada smo se verili, svi su govorili – o bože, tako si srećna što je izabrao tebe. U jednom trenutku, nakon što to čujete milion puta, kažete – i ja sam njega izabrala“, kazala je Megan, a prenosi newsweek.com.

Vojvotkinja je dodala da joj je Hari tada vratio samopouzdanje rekavši da je on srećnik i da su svi pogrešili.

Ali svetski mediji uveliko pišu da ovim najnovijim izjavama Megan nije pomogla sebi već je samo navukla dodatni gnev na sebe.

I dok jedni ističu kako je Megan u pravu jer je dosta stereotipnih mišljenja i da je uvek dobro kad je žena samosvesna, mnogo je više onih koji joj zameraju što stalno iznova, sve više i više, sebe gura u prvi plan, i kad treba i kad ne treba.

Tako je bilo i nedavno, kada su ona i princ Hari stigli u Veliku Britaniju, gde je na jednom samitu za mlade držala govor.

Taj njen govor su britanski mediji odmah uzeli na zub.

Stručnjaci koji su analizirali njen javni nastup zaključili su da govor nije imao nikakvu poentu. U njemu je Markl uglavnom govorila o sebi, spomenuvši se 54 puta u samo sedam minuta, koliko je bila na bini.

Pritom, javnost, posebno u Americi, već neko vreme nema više strpljenja za Megan.

Kako je Dejli mejl nedavno izvestio, naslovna stranica Njujork posta bila je zapravo najnoviji medijski napad na Megan, i to sve s naslovom „Devojčica i tijara: Razmažena princeza Megan i dalje kuka o kraljevskoj porodici“.

A prekretnica u odnosima Saseksa sa SAD može se videti kao intervju za The Cut. Tu su istaknuti Meganini bizarni i povremeno smešni komentari, kao što je zapanjujuća tvrdnja da je njeno pridruživanje kraljevskoj porodici bio trenutak međunarodnog slavlja koji se može uporediti sa oslobađanjem Nelsona Mandele.

BONUS VIDEO: Jutarnja šetnja kroz Oplenac sa princezom Ljubicom Karađorđević

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram