Reči čuvene Izabele Ađani o Kim Kardašijan gađaju pravo u metu

Izabel Ađani i Kim Kardašijan
Izabel Ađani i Kim Kardašijan Foto: Max / Starface / Avalon / Avalon / Profimedia

"Ako je Kim Kardašijan ikona, ja sam engleska kraljica".

Filmska legenda Izabel Ađani na Filmskom festivalu u Kanu predstavlja čak dva filma u kojima tumači vodeće uloge. U pitanju su ostvarenja „Mascarade“ i „Peter von Kant“.

Tim povodom se Izabel prošetala kanskim crvenim tepihom, u pomalo ekscentričnom izdanju. Takođe je dala intervju za Le Figaro, u kojem se, između ostalog, osvrnula i na Kim Kardašijan u haljini Merilin Monro.

Foto: Max / Starface / Profimedia

Izabel Ađani je bila sarkastična, rekavši da ako je Kim ikona, ona je kraljica Engleske.

„Ako je Kim Kardašijan ikona, volela bih da budem bolja sociološkina i semiološkinja da ispitam ove fenomene uticajnih i influensera, kao i celu narcističku ekonomiju društvenih mreža, mreža koje se neprestano bave brojem pratilaca. Još ozbiljnije, ako je Kim Kardašijan ikona, novac je zaista postao Bog“, izjavila je Ađani za francuske medije.

Kim Kardašijan Foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Inače, Izabel će ovog jula tumačiti Merilin Monro u monologu „Le Vertige Marilyn“ u pozorištu Théâtre de l’Atelier u Parizu. U predstavi istovremeno igra sebe i holivudsku divu.

Monolog je inspirisan poslednjim intervjuom Merilin Monro 3. avgusta 1962. magazinu Lajf, dva dana pre njene smrti, i raznim pisanim intervjuima koje je dala sama Ađani.

Francuska ikona iza sebe ima blistavu karijeru. Jedina je glumica koja je čak pet puta osvojila nagradu Cezar.

Takođe je dva puta dobila nagradu za najbolju glumicu Filmskog festivala u Kanu, kao i dve nominacije za Oskara. Glumi na francuskom, engleskom, italijanskom i nemačkom jeziku.

***

Bonus video: Dodela Oskara 2022. – poznati na crvenom tepihu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram