Razlog zbog kog se prelepa ćerka Bila Gejtsa razgolitila pred svima

ćerka bila gejtsa
Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Poslala je važnu poruku ženama.

Najmlađa ćerka Bila Gejtsa uglavnom se drži ispod radara i ne eksponira se u javnosti. Ipak, ona je nedavno objavila jednu fotografiju na Instagramu i privukla veliku pažnju.

Naime, lepa brineta s razgolitila u belom bikiniju, a sve da bi poslala važnu poruku ženama.

„Ne stidim se svog tela. Svaka osoba zaslužuje pristup seksualnoj i reproduktivnoj zdravstvenoj zaštiti. U ovom trenutku Vrhovni sud je spreman da ukine ustavno pravo na abortus. Pridružite se meni i milionima drugih žena u našoj borbi za ovo osnovno ljudsko pravo.“

Inače, ova 19-godišnja studentkinja Univerziteta Stanford trenutno u eko-vili svojih roditelja vrednoj neverovatnih 124 miliona dolara.

Iako je Fibi odgajala prvenstveno majka Melinda, Bil je svakako imao uticajnu ulogu u njenom životu. Jedna od mnogih stvari koje su im zajedničke jeste ljubav prema čitanju.

Fibi je pohađala privatnu srednju školu Lakeside u Sijetlu, a potom se upisala u Profesionalnu dečju školu u Njujorku, koja je namenjena budućim glumcima i plesačima. Takođe je studirala u Školi američkog baleta u čuvenom Linkoln centru za scenske umetnosti i prestižnoj školi Džulijard.

Kada nije okupirana školskim obavezama, na svom Instagram profilu deli fotogragije sa uzbudljivih putovanja. Putuje sa najboljom prijateljicom, dečkom i sestrom Dženifer sa kojom je izuzetno bliska. Sestre Gejts posetile su niz egzotičnih destinacija među kojima su i Meksiko, Kenija, Peru.

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram