Razlog zbog kog je baš ona osvanula na čuvenoj Forbsovoj naslovnici

hejli biber
Foto: Tiffany & Co / Planet / Profimedia

Stigla nam je nova naslovnica magazina Forbs 30 ispod 30.

Popularni časopis Forbs jedan je od najuspešnijih poslovnih magazina na planeti, a posebno je poznat po svojoj listi uspešnih mladih ljudi u poslovnom svetu. Na ovogodišnjoj naslovnici nalazi se Hejli Biber.

Hejli je supruga poznatog pevača Džastina Bibera, čuveni supermodel i jedna od devojaka s najboljim smislom za modu koja neretko diktira trendove. Često je lice modnih i bjuti editorijala, ali sada je ostvarila saradnju s prestižnim časopisom Forbs u kojem je predstavila svoj brend Rhode.

Hejli, koja jako vodi računa o nezi kože, ima pristup najekskluzivnijoj kozmetici sveta jer je mnogi brendovi žele kao zaštitno lice njihovih linija. Ali poslednje dve godine proizvodi koje najverovatnije ima u torbi su oni koje potpisuje i koji su dosad bili nedostupni javnosti.

Njen brend Rhode zvanično je lansiran u junu s tri proizvoda čija je cena ispod 30 dolara. Budući da je vrlo popularan među ljubiteljima Bibera, linija ima listu čekanja od 700.000 ljudi, tvrdi Forbs. Proizvodi se prodaju za 36 sekundi, a ponosna manekenka je rekla da je njena kompanija na pravom putu da ove godine ostvari prihod od osam cifara, što je ogroman uspeh za novu kompaniju, piše Tportal.hr.

Iako je prethodnih godina ostvarila veliki poslovni uspeh u svetu manekenstva i modelinga sarađujući s najvećim imenima modne industrije, Hejli je priznala da još uvek sumnja u sebe.

„Ono o čemu sam razmišljala je bio strah da me neće shvatiti ozbiljno. Shvata li me uopšte iko ozbiljno, kao osnivača, kao preduzetnika?“, priznala je.

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram