Hejli Biber pokazala kako pravi talasaste lokne VIDEO

Hejli Biber
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Hejli Biber mnogi prate upravo zato što je ikona stila i lepote. Stoga, kad god ova 24-godišnja manekenka podeli savete o modi, lepoti ili nezi kože, njeni obožavaoci pažljivo je prate.

Na svom Jutjub kanalu objavljuje video snimke u kojima deli savete poput svoje noćne rutine za negu kože do lepog izgleda kod kuće i slično.

Nedavno je Hejli podelila svoju rutinu nege kose, korak po korak. Naime, pokazala je kako pravi talasaste lokne ili prepoznatljivi ‘beach waves’, a jednostavan proces iznenadio je mnoge.

Hejli Biber
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako se tekstura kose i stil frizure mogu razlikovati, jedno ostaje: dobar alat za oblikovanje može dati vašoj kosi neprepoznatljiv izgled.

Biber u videu objašnjava da nakon pranja i sušenja kose na nju nanosi sprej za volumen koji će kosi dati dodatnu gustinu. Ona savetuje da na mokru kosu možete dodati sprej za volumen i osušiti je. Nakon toga uzima sprej za teksturu, a zatim šnalom podiže vrh kose.

Zatim uzima uvijač za kosu i počinje da uvija manje delove kose.

Hejli Biber
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uvijač oblikuje kosu tako da se dobiju lokne ili talasi, koji izgledaju kao da ste se upravo vratili sa plaže. Hejli u videu detaljno pokazuje koje pokrete pravi, i navodi da joj se ne sviđa savršeni izgled kose, već da preferira da joj frizura izgleda „neuredno“.

Kad završite, dodajte lak za kosu, sprej za teksturu i malo suvog šampona na vrh, piše Msn.