Rat snaje i svekrve o kojem bruji svet dobio novi preokret

Foto: Kristin Callahan / Everett / Profimedia

Raskol koji intrigira planetu!

Nikola Pelc je konačno progovorila o „hladnom ratu“ sa svekrvom Viktorijom Bekam, u zajedničkom intervjuu sa suprugom Bruklinom za Variety.

Snajka Bekamovih (27) je pre nekoliko dana podelila zagonetnu poruku o „ljudima zbog kojih se oseća loše“, objavivši fotografiju na kojoj izgleda kao da je plakala.

Ipak, u novom intervjuu Nikola je odbacila priču o ratu s svekrvom. Otkrila je da su glasine o svađi počele kada nije obukla venčanicu Viktorije Bekam za svadbu i umesto toga se odlučila za Valentino couture.

„Htela sam i zaista sam to želela, a onda je nekoliko meseci kasnije Viktorija shvatila da njen atelje ne može to da uradi, pa sam onda morala da izaberem drugu haljinu. Ona nije rekla da ne mogu da nosim njenu haljinu, a ja nisam rekla da ne želim da je nosim. Ali tu je sve počelo“, priča Nikola za Variety.

Bruklin je dodao: „Svi se slažu, što je dobro“.

Međutim, Viktorija je uspela da obuče sebe i druge goste svadbe u haljine svog brenda – najbolju prijateljicu Evu Longoriju, majku Džeki Adams i tadašnju devojku sina Romea, Miju Regan.

Snajka Nikola Pelc, ćerka njujorškog milijardera Nelsona Pelca, sada živi u Majamiju sa Bruklinom, ali fanovi su primetili da se par udaljio od Viktorije i Dejvida posle venčanja. Kruže glasine da Pelc uopšte nije želela Viktorijin doprinos na venčanju – svedoci su rekli da Bekamovi nisu bili glavni na svadbi i da se sve vrtelo oko porodice Pelc.

A razdor između svekrve i snaje takođe je navodno uništio Bruklinov odnos sa roditeljima, a jedan izvor je za Page Six rekao: „Nisu mnogo razgovarali sa njim u poslednjih nekoliko meseci“.

***

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram