Detalj zbog kog svi bruje o novom raskolu u porodici Bekam

bekam
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Novi potez najstarijeg sina Dejvida i Viktorije Bekam rasplamsao je glasine koje su se pojavile dok su bili u Hrvatskoj.

Sve su glasnija šuškanja o raskolu u porodici Bekam koje su dodatno potkrijepile nove fotografije na Instagramu.

Naime, fanovi su primetili kako Dejvid i Viktorija više ne lajkuju fotografije sina Bruklina i njegove supruge Nikole Pelc Bekam, a Bruklin je propustio i porodično letovanje.

Glasine o njihovom sve hladnijem odnosu zahuktale su se otprilike u vreme kada su Bekamovi bili u Hrvatskoj, gde su s Dejvidom i Viktorijom stigla njihova preostala deca, sinovi Kruz i Romeo i ćerkica Harper, piše dnevnik.hr.

Sada su ih dodatno rasplamsale fotke koje je na svom Instagramu objavila Nikola i na kojima Bruklin slavi rođendan njene 94-godišnje bake, dok je njegova porodica u Francuskoj.

U galeriji koju je objavila Nikola je i video u kom Bruklin njenoj baki čita rođendansku čestitku u kojoj joj se, između ostalog, zahvaljuje što ga je prihvatila u svoju predivnu porodicu.

Trzavice između Bekamovih i njihovog najstarijeg sina navodno su započele još na njegovom venčanju s Nikolom jer Viktorija i Dejvid nisu sedeli za stolom s mladencima, a do tada su za svoju snahu imali samo reči hvale.

Inače, porodica Bekam ranije je ovog leta odmarala na ostrvu Lopud kraj Dubrovnika, nakon čega su otišli u Francusku.

Fudbaler i modna dizajnerka bili su na letovanju u Sen Tropeu, a prema onome što smo videli na slikama možemo zaključiti da su srećni i zadovoljni. Na jednoj od fotografija Bekam suprugu nosi u naručju.

Međutim, nije uvek sve bilo tako idilično između Dejvida i Viktorije.

Naime, njihovu vezu obeležilo je niz skandala i brojne ljubavne afere. Par je uvek svom braku davao drugu šansu, a sve skandale su krili koliko je to bilo moguće.

Najzanimljivija afera koja se vezuje za ovaj naizgled savršen par desila se 2003. godine, kada je Dejvid igrao u Španiji, dok je njegova supruga bila u Velikoj Britaniji. Tadašnja lična asistentkinja bivšeg fudbalera, Rebeka Los, obeledonila je navodnu aferu sa njim.

Skandala je bilo još, ali uprkos njegovim poricanjima afera, britanska javnost nije mu poverovala. Pitanje je samo da li je Viktorija.

U svakom slučaju, jedno je sigurno: ako je nešto i bilo, oprostila mu je.

Otuda mnogi misle da će bilo koju trzavicu koja zadesi porodicu Bekamovi uspešno izgladiti, kao i uvek.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram