Princeza Danica i princ Filip Karađorđević su za letovanje izabrali mesto koje je definicija tihog luksuza

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Kakav bazen!

Princeza Danica Karađorđević pre mesec dana sa srpskom javnošću podelila je lepu vest ‒ u dom kraljevske dinastije na jesen stiže još jedna beba. No, pošto leto uveliko traje Danica i njen suprug, princ Filip, iskoristili su nekoliko slobodnih dana da skoknu na jedno lepo, mirno mesto na obali koja je svima nama draga i bliska.

Par se odmara na Halkidikiju, na trećem prstu poluostrva, poznatom kao Atos, Sveta Gora. Tako se zove i rizort u kome su odseli, bar kako je princeza otkrila na svom Instagram nalogu.

Postavila je i fotografiju sa pogledom koji oduzima dah, i na kojoj se vidi bazen koji kao da se preliva u nebo i more u daljini.

Foto: Instagram/danicakaradjordevic

Letovanje sa pet zvezdica uključuje ne samo vrhunsku uslugu u luksuznom hotelu, već i privatnu peščanu plažu i sjajnu gastronomsku ponudu. Gosti su pošteđeni gužve, a sve im je na dohvat ruke. Savršeno je za trudnicu, mirno i prelepo, okruženo prirodom i plavetnilom sa svih strana, ali i idealno mesto gde mali princ može da Stefan uživa sa roditeljima u morskim dogodovštinama.

Oni su sačekali “Vidovdan”, veliki pravoslavni praznik, kako bi sa javnošću podelili prelepe vesti, da će po drugi put postati roditelji.

U zvaničnom saopštenju koje potpisuje princ naslednik Filip Karađorđević stoji: „Sa velikim zadovoljstvom želimo da podelimo vest da princeza Danica i ja na jesen očekujemo naše drugo dete.”

Uz saopštenje je stigla i nova fotografija, prva na kojoj vidimo trudnu princezu Danicu. Ćerka slikara Milana Cileta Marinkovića sa suprugom pozira ispred Hrama Svetog Save na Vračaru, u neposrednoj blizini njihovog doma. Za ovaj važan portret, kojim najavljuje dolazak drugog deteta, Danica je odabrala laganu letnju haljinu nežnoroze boje i blejzer od čipke.

Podsetimo, u oktobru 2017. godine prinčevski par zakleo se na večnu ljubav. Svadbena ceremonija obavljena je u Sabornoj crkvi, a slavlje nastavljeno svečanim prijemom i večerom u Belom dvoru. Godinu dana kasnije postali su roditelji dečaka, princa Stefana Karađorđevića, prenosi magazin Hello.

Foto: M. M./ATAImages

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram