Drama najbogatije naslednice u Evropi: Jedva sam ostala živa zbog bizarne odluke mog zubara

Rinse Photos, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Drama najbogatije naslednice šalje jasnu poruku svima koji veruju da novac kupuje sreću.

Ona je naslednica koja preferira život u Los Anđelesu, gde je posedovala kuću sa 123 sobe, dok je održavala rezidenciju u Čelsiju, u zapadnom Londonu, koju je, kako je nedavno otkriveno, spremna da proda za 175 miliona funti.

Ali kako je Petra Eklston, mlađa ćerka milijardera Formule 1 Bernija Eklstona, jednom rekla: „Novac ne može kupiti sreću… kupuje stvari.“

U stvari, kao što 34-godišnjakinja sada otkriva, to vas takođe može učiniti primamljivom metom – čak i ako samo želite da odete kod zubara. U zapanjujućem izveštaju, Petra se priseća rutinskog odlaska kod zubara kako bi proverila fasete, a zapravo su joj izvađeni i umnjaci.

Sil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ono što je usledilo deluje kao scena iz jezivog holivudskog scenarija.

Zubar je prvo sedirao, što je trajalo duže od deset sati, a onda je „odlučio da se naduva dok je operisao“. Kada je njen suprug, preduzetnik iz Eseksa koji je postao specijalista za nekretnine Sem Palmer, došao po nju, zubar je jedva stajao i pričao je razne gluposti, plus prosipao piće na sve strane.

Posledice ovog bizarnog događaja su bile užasne. U pokušaju da popravi štetu, Petra je bila podvrgnuta stomatološkim zahvatima koji su trajali preko 50 sati, tokom kojih je najmanje osam puta primila anestezije i imala je pet operacija kanala korena. „Srećna sam što sam živa“, kaže ona i zahvaljuje se svom trenutnom stomatološkom timu koji joj je pomogao u celom procesu.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna stvar ipak zabrinjava.

„Ovog zubara i dalje svakodnevno posećuju pacijenti“, kaže Petra, koja objašnjava da je, nakon neuspešne operacije pre pet godina, zatražila savet od dva najbolja advokata za zloupotrebu službene dužnosti.

„Rekli su mi da pravni postupak neće biti uspešan, pošto sam pre nego što sam sela na njegovu stolicu potpisala odricanje od odgovornosti i sporazum. Molim vas da što više istražite svog doktora. Takođe, nemojte birati lekare samo zato što leče slavne ličnosti. To ne znači da su uvek vešti u onome što rade“, rekla je Petra.

Bonus video: Jelena Đoković zaglavljena u blatu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram