Prelepa novinarka koja je zasenila zvezde na Met Gali

met gala
Foto:printscreen/instagram.com/genesiscamilas

Nije bila na A-listi zvanica, ali je zasenila holivudske zverke.

Slavne ličnosti su u ponedeljak uveče defilovale u svojim najboljim izdanjima na Met Gali, ali jedna novinarka istakla se  svojom belo-zlatnom balskom haljinom.

Dženezis Suero, voditeljka vesti za Telemundo na španskom jeziku, izveštavala je sa crvenog tepiha u haljini koju je dizajnirala njujorška dizajnerka Lucija Rodrigez.

Rodrigez je objavila fotografije Suere u haljini na svojoj Instagram stranici i napisala: „Prelepa i talentovana Dženezis Suero izgleda divno za današnju najvažniju modnu gala svečanost u Njujorku.“

Suero, koja je bivša Miss Njujorka, oplemenila je balsku haljinu suptilnim dijamantskim minđušama, a kosu je podigla u otmenu punđu.

Tema Met Gale 2022. bila je pozlaćeni glamur, što su gosti i te kako ispratili, među kojima i Dženezis.

Fanovi su nedugo potom počeli da šalju komplimente lepoj novinarki, a mnogi nisu verovali da je ona reporterka i da nije slavna gošća na crvenom tepihu. Jedna osoba je napisala: „Kraljice, ti si bolje obučena od 99 odsto poznatih ličnosti tamo.“

„Ko je ona?! Pobedila je! Zvezda Met Gale, Diznijeva princeza“, bio je još jedan komentar.

Neki su poredili njen autfit sa poznatim ličnostima, a jedna osoba je napisala: „Blejk Lajvli i Dženezis Suero su razumele zadatak. Divno“

A za potpunu sliku Diznijeve princeze neki fanovi su uparili Suerine fotografije sa Šonom Mendesom, koji je prisustvovao svečanosti u efektnom kaputu sa zlatnim dugmadima.

„Princeza Dženezis Suero i princ Šon Mendes“, čulo se nakon toga.

Nakon događaja Dženezis se svima zahvalila na lepim rečima.

„Hvala vam za sve vaše lepe i ljubazne poruke.“

Met Gali je prisustvovalo oko 400 ljudi, uključujući Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona, Lizo, Niki Minaž, Bruklina i Nikolu Pelc Bekam, a Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su bili u centru pažnje.

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram