Video koji menja sve – da li je Kim zaista uspela da uđe u Merilinkinu haljinu?

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson, Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Ako ste se pitali zašto je Kim celo veče pokrivala svoju zadnjicu - odgovor je napokon isplivao.

Posle spektakularne pojave na Met Gali u kultnoj haljini Merilin Monro, stiže nam vest da Kim Kardašijan zapravo nije uspela da zakopča legendarnu toaletu i da je bila primorana da je na leđima ostavi otvorenom, pritom pokrivajući zadnjicu belim krznenim ogrtačem.

Kim Kardašijan Met Gala, Foto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

U video-snimku iz Riplijeve emisije Verovali ili ne! u muzeju gde je pozajmila haljinu vidi se da Kim paniči dok se njen tim bori da joj navuče kultnu haljinu preko njene čuvene velike zadnjice.

Ali uprkos tome što nije mogla da je potpuno zakopča, Kim je laknulo kada je shvatila da mogu samo da joj vežu zadnji deo haljine, a zatim da pokriju pozadinu ogrtačem od belog krzna, sličnom onome po kom je Merilin bila poznata.

„O Bože! Da, možemo li iskoristiti tu vezicu i vezati je, i držati je otvorenu?“, Kim pita kada vidi da haljina skoro pristaje, na snimku do kojeg je došao TMZ.

Kim Kardašijan, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Uzica ide uz to, zar ne? Šta ako to uradimo i onda stavimo krzno preko toga?“

Kim Kardašijan, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

To je značilo da je Kim nosila haljinu otkopčanu dok je šetala crvenim tepihom Met Gala, pre nego što se presvukla u repliku haljine kada je pošla na zabavu nakon šetnje crvenim tepihom.

Kim Kardašijan probava haljinu, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ova 41-godišnja rijaliti zvezda otkrila je da je uspela da izgubi sedam kilograma za samo tri nedelje kako bi uspela da uđe u haljinu.

Merilinkinu svetlucavu haljinu sa kristalima dizajnirao je Džin Luis, a izložena je u Ripley’s Believe It or Not! Muzeju u Orlandu, nakon što su je kupili na aukciji za 4,81 milion dolara.

Priča se da je Merilin – koja je umrla u 36. godini davne 1962. – platila 1.440 dolara za komad sašiven po meri, pa drži rekord za najskuplju haljinu prodatu na aukciji, što je čini jednom od najskupljih haljina na svetu.

Merilin Monro u ikoničnoj haljini, Foto: Julien’s Auctions / Splash / Profimedia

Legenda kaže da je haljina bila toliko tesna da su je zašivali na Merilin pre čuvenog nastupa za predsednika Kenedija.

Kim je imala istu borbu kada je otkrila da joj haljina ne stoji, a počela je da plače svesna da se haljina ne može prekrojiti. Bivša supruga Kanjea Vesta ispričala je za Vogue kako je sprovela strogu dijetu da bi smršala i obukla baš tu haljinu na Met.

Kim Kardašijan Met Gala, Foto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia
Kim Kardašijan Met Gala, Foto: Kristin Callahan /

„Nosila sam odelo za saunu dva puta dnevno, trčala na traci, potpuno izbacila sav šećer i sve ugljene hidrate i samo jela najčistije povrće i proteine. Nisam se izgladnjivala, ali sam bila jako stroga“, priznala je ona.

O Merilinkinoj jedinstvenoj figuri peščanog sata i tačnim merama se raspravljalo decenijama, ali jedan kreator haljina je tvrdio da je bila visoka 167 centimetara, obim prsa je bio 88 centimetara, 55 centimetara struka i 88 centimetara bokova. Rečeno je da je njena veličina grudnjaka 36 D.

Kim je jednom prilikom pričala o sopstvenim merama.

„Ja nosim farmerke veličine 27… Moje mere su 96, 66, 39. Ali zapamtite da sam visoka samo 158 cm i svako nosi svoju težinu na različitim mestima.“

Zanimljivo je i da je tokom Met Gale Kim napustila hotel tako što je bila prekrivena kućnim ogrtačem i postavila barikade ispred hotela kako bi se uverila da niko ne vidi haljinu pre njenog pojavljivanja na crvenom tepihu. Kada je stigla na Met Gala, za nju je bila postavljena tajna svlačionica u blizini stepenica gde ju je dočekao konzervator iz Riplijeve kuće da joj pomogne da namesti haljinu, a takođe on je nosio posebne rukavice.

Kim je čak rekla da nije nosila nikakvu šminku za telo, kao što bi to obično činila na takvom događaju – kako bi sačuvala haljinu, piše DailyMail.

#related-news_0

***

Bonus video: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram