Kim Kardašijan na Met Gali u legendarnoj haljini – totalna dominacija

Moda i lepota 03. maj 202209:07 > 11:36
Kim Kardašijan

Niko ne voli Met Gala iznenađenje više od Kim Kardašijan.

Tako nije ni čudo da su se glasine o njenoj dramatičnoj transformaciji u Merilin Monro kovitlale 48 sati pre bala.

Naravno, veliko otkriće sinoć nije bilo ništa drugo do zapanjujuće, a sa njom je bio i njen dečko komičar Pit Dejvidson koji je njoj prepustio svetla reflektora.

Kim Kardašijan

„Ideja mi je zaista pala na pamet posle Met Gale u septembru prošle godine. Pomislila sam u sebi, šta bih mogla da uradim za američku temu da to nije bio Balenciaga izgled? Koja je najviše američka stvar koju mogu smisliti? A to je Merilin Monro“, rekla je Kim Kardašijan.

Kim

U trenutku kada je kročila na crveni tepih noseći zloglasnu blistavu haljinu, platinasto plavu kosu i savršeno sređenu frizuru, referenca je bila nepogrešiva.

Kim

„Za mene je najveći trenutak za Merilin Monro kada je pevala „Srećan rođendan“ predsedniku Kenediju, to je bio baš taj ceo luk.“

Kim Kardašijan

I verujemo da je Kim tamo, iako deluje prilično jednostavno obučena naspram svih ekstravagantnih izdanja u kojima smo viđali goste ovog događaja – svima privlačila pažnju i glave su se okretale za njom.

A, s obzirom na to da je vrednost te haljine procenjena na pet miliona dolara, Kim se žrtvovala i podložila se rigoroznoj dijeti da bi se u nju i uvukla. Za tri nedelje skinula je sedam kilograma i – vau!

Kim Kardašijan, Foto: Kristin Callahan / Everett / Profimedia

Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram