Posle tri porođaja supruga Aleksandra Mitrovića na plaži izgleda kao milion dolara

Mitrovic
Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svaka čast!

Iako nema ni trideset godina, fudbaler Aleksandar Mitrović ima čime da se pohvali i na profesionalnom i na privatnom planu. Rekorder po broju postignutih golova za reprezentaciju Srbije od 2013. godine gradi fantastičnu internacionalnu karijeru, a s ponosom može reći da ima savršenu porodicu i suprugu lepoticu.

Ženu svog života, Kristinu, upoznao je u mladim danima, zajednički život započeli su u Londonu, a pre nego što su se venčali dobili su sina Luku i ćerku Nađu. Prošlog oktobra pridružila im se još jedna devojčica, kojoj su namenili ime Anastasija.

Kristina Mitrović pleni atraktivnim izgledom, a ove sezone za morski ambijent je izabrala odličan jednodelni plavo-beli kupaći kostim.

Autfit je upotpunila jednostavnom zlatnom ogrlicom i najnovijim modelom naočara za sunce.

Kristina posebnu pažnju posvećuje zdravom životu i treninzima.

Što se tiče našeg poznatog reprezentativca, na temu porodice je rekao: „Očinstvo me je mnogo promenilo. Pokušavam da za svog sina uradim sve, tako da kada poraste može da bude ponosan na oca. Ranije bi mi sve brzo dosadilo ili bih izgubio fokus, a sada uvek ima nešto što me gura napred. Postao sam odrastao čovek.“

Da bi neko bio vanserijski uspešan, osim talenta i napornog rada presudnu ulogu ima i podrška porodice, a kod Aleksandra Mitrovića su se očigledno sklopile sve kockice, piše Hello.

Naš as nikada nije krio da mu je porodica najvažnija na svetu, važnija od svih utakmica i svih trofeja koje je osvojio. Njegova supruga, s druge strane, ne voli da se eksponira.

Kristina i Aleksandar upoznali su se u najranijoj mladosti, ali su se venčali pre dve godine, kada su već imali dvoje dece i stabilnu porodicu, koja je nedavno postala bogatija za još jednog člana. Kristina se ne pojavljuje u medijima, ali je aktivna na društvenim mrežama, gde često deli idilične kadrove iz njihovog doma u Londonu i predstavlja zanimljive odevne kombinacije.

Kada je reč o poznatim ženama, često se ističe da izgledaju odlično nakon trudnoće, ali ne treba zaboraviti, da posebno kada je reč o bivšim i modelima i manekenkama koje su posvetile karijeru i život svom telu i izgledu, njima povratak kilaže dolazi mnogo lakše. Ali svaka žena je individua koja na svoj način blista posle trudnoće, na način koji njoj najviše prija.

Bonus video: Bonus video: Žena ženi nije vuk

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram