Ko je fatalna Srpkinja koju je Zoran Mamić zavoleo dok je bila konobarica u Dubaiju

Senka Mandić i Zoran Mamić Foto: Igor Soban/PIXSELL

Godine su samo broj.

Nekadašnji trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić (51) već nekoliko godina voli atraktivnu Srpkinju Senku Mandić koja mu je 2020. rodila ćerku.

On je oduvek je bio zanimljiv medijima i javnosti, a posebno njegov privatni život. Sa Senkom, koja je od njega mlađa 11 godina, je već dugi niz godina u stabilnoj ljubavnoj vezi.

Par se upoznao u Dubaiju gde je Senka radila u restoranu. Javnost je zaintrigirala 2019. godine, kada su se ona i Zoran pojavili na Dinamovoj božićnoj zabavi gde su bili nerazdvojni, a tada se saznalo da je Senka trudna.

U maju 2020. dobili su ćerku, njeno prvo, a njegovo treće dete, prenosi Insider.

Oni su se krajem prošle godine pojavili u Mostaru na konferenciji za novinare Zoranovog brata Zdravka Mamića, a od svih zvanica najveću pažnju je privukla Senka. Atraktivna brineta pojavila se u prelepoj crnoj bundi, a ceo stajling je uokvirila Guči torbom i Valentino čizmama, navodi 24 sata.

Zanimljivo je istaći da je Zoranova najmlađa ćerka mlađa od unuke, koju mu je u oktobru 2018. rodila ćerka Nina. Drugim rečima, Mamić je već bio deda kada mu je Senka rodila ćerku.

Bonus video: Prvi Srpski Nail Art Masterclass Sa Elvirom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram