Ćerka Bogdana Diklića bila je glavna zvezda finala ABA lige

21, februar, 2023, Beograd - Promocija nove sezone serije "Juzni vetar: Na granici" odrzana je u mts Dvorani. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Savršen stajling.

Naš slavni glumac Bodan Diklić pojavio se sa ćerkom Sofijom na utakmici svog omiljenog tima. Njih dvoje su bodrili košarkaše Partizana sa tribina u drugom meču finala Aba lige, a Sofija je privukla pažnju svih prisutnih.

20-godišnja Sofija se pojavila u mladalačkom autfitu – pocepane pantalone, kratki crni top preko kojeg je prebacila bež blejzer i sve učinila još zanimljivijim uz crno-belu traku za kosu.

Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Ovim prizorom je samo još jednom potvrdila mnogobrojne izjave Bogda Diklića u kojima navodi da je njegova mezimica povukla lepotu na majku.

„Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu. A po mojoj liniji – moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete“, ispričao je jednom prilikom glumac.

Bogdan i njegova 22 godine mlađa supruga su se upoznali dok je ona još studirala na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Milenka Maričića, a 2009. godine su se venčali u tajnosti. Iz njihove ljubavi našem proslavljenom glumcu se ostvarila najveća životna želja – da se ostvari kao otac.

„Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, s 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite“, rekao je svojevremeno Bogdan.

Ipak, Dijana i Bogdan nisu uspeli da održe svoju ljubav, te su se razveli 2015. Par je ipak ostao u odličnim odnosima zbog ćerke Sofije.

Sofija i Bogdan su tokom godina razvijali čvrst odnos i glumac je svaki drugi vikend posvećivao ćerki, a danas se čini da njih dvoje, uprkos generacijskom jazu i prostornoj udaljenosti, imaju odličan odnos i da dele ista interesovanja.

Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Njih dvoje zajedno posećuju utakmice, ali se zajedno pojavljuju i na crvenom tepihu.

Međutim, Sofija ipak neće naslediti roditelje i uploviti u glumačke vode.

„Moja ćerka Sofija je izuzetno inteligentna osoba. Zbog toga ne pokazuje nikakvu želju da glumi, niti da me nasledi u poslu. Zna ona dobro šta to znači“, rekao je Bogdan Diklić svojevremeno.

Kako znamo da glumački poziv može biti izuzetno stresan i izazovan, a s obzriom da je glumac otkrio da mu je ćerka bila motiv da preživi čak tri srčana udara, ova odluka nije toliko iznenađujuća.

Bonus video: Prvi Srpski Nail Art Masterclass Sa Elvirom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram