Isplivao tajni ugovor Ronalda i Georgine, evo šta će joj pripasti ako je on ostavi

Ronaldo
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez navodno su potpisali ugovor o podeli imovine u slučaju da prekinu vezu.

Fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez jedan su od najpopularnijih parova današnjice i dok ceo svet iščekuje hoće li je on odvesti pred oltar, procurile su informacije o tome šta će se desiti ako raskinu vezu.

Prema pisanju španskih medija, njih dvoje sklopili su ugovor prema kojem će ona dobiti pozamašnu novčanu svotu i imovinu. Tačnije, pripašće joj vlasništvo nad njihovom porodičnom kućom u Madridu – La Finca i do kraja života trebalo bi na račun da prima 100.000 evra.

Forbes je proglasio Ronalda najplaćenijim sportistom na svetu, a njegova godišnja zarada ove godine premašila je vrtoglavih 109 miliona funti. On i Georgina zajedno su od 2016. godine, a zajedno imaju dvoje biološke dece, Alana Martina i Belu Esmeraldu, i troje koje im je rodila surogat-majka, Kristijana Ronalda Džuniora i blizance Evu i Matea.

Ugovor prema kojem bi Georgina trebalo da stekne sopstveno bogatstvo temelji se na tome što je ona po zakonu majka petero dece, a ne samo biološkim ćerkama.

Nedavno su počele da kruže glasine da su prekinuli vezu jer je Ronaldo postao umoran od neobuzdanog trošenja svoje partnerke, ali njegova majka Dolores je te tračeve proglasila lažnim.

Par se ovih dana našao u centru pažnje nakon što se raširio snimak na kom se vidi kao Kristijano koluta očima na Georginu. Naime, nju je neko pitao da li bi se udala za Kristijana, na šta je ona odgovorila „naravno“, a on iznenađeno reagovao, a sve su zabeležile i kamere. Prema pisanju stranih medija, tako je reagovao jer je pre svega ostao zatečen što je Georgina uopšte odgovorila na to pitanje, piše Dnevnik.hr.

Bonus video: