Pogledajte kako danas izgleda žena za koju je Anđelina Džoli htela da se uda

 Sunset Box / Allpix Press / Profimedia

Ko je ona?

Anđelina Džoli je godinama bila ljubavnica glumice Dženi Šimicu u koju se zaljubila čim je upoznala. Danas je njena bivša devojka u srećnom braku sa brend konsultantkinjom Mišel Harper, prenosi Noizz.

Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Anđelina je svojevremeno rekla: „Da se tada nisam udala za supruga, udala bi se za Dženi. Zaljubila sam se u nju iste sekunde kada sam je ugledala.“ Njihova veza trajala je i dok se Anđelina viđala s muškarcima, a tek je 2003. godine javno progovorila o svojoj biseksualnosti.

Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Dženi je bila supermodel i glumica. Bila je zaštitno lice Calvin Klein CK1 i prva je Azijatkinja koja je na Nedelji mode radila za Pradu.

Kolasinski/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumila je u filmovima Foxfire, Itty Bitty Titty Committee i Dante’s Cove. U srećnom je braku, a njeno venčanje su propratili svi vodeći američki mediji.

Šimicu ima 50 godina.

– Nikada se nisam osećala da imam ovoliko godina, i dalje se ne osećam tako. Ne umem da objasnim zašto sam se oduvek osećala tako, ali su mi verovatno iskustva i razvoj bili važniji od otga da brojim godine – rekla je i otkrila da su je u 26. ljudi već nagovarali da počne da laže o godinama jer je bila previše stara za modnu industriju.

Brian Ach / Getty images / Profimedia

Bonus video: Jelena Đoković zaglavljena u blatu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram