Džordžu Kluniju neće biti dobro kad vidi nove slike svoje bivše Elizabete Kanalis

Elizabeta Kanalis
Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP / Profimedia

Izgleda nikad bolje.

Glumica koja ima 42 godine nedavno je primećena kako se sunča na plaži.

Ona je za uživanje na moru odabrala beli bikini sa crvenim i žutim prugama dok joj je kosa bila skupljena u dugu pletenicu.

Ciao Pix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prethodnih nekoliko dana, Kanalis je viđena kako uživa na Sardiniji sa ćerkom Skajler, a za tu priliku je nosila svetlucavi bikini. Njene slike sa plaže su preplavile mreže ovog leta – a svaka je bolje od prethodne.

Ciao Pix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvan svoje filmske karijere, Kanalis je poznata po tome što je ranije bila u vezi sa glumcem Džordžom Klunijem.

Kluni
Foto: EPS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njih dvoje su svoju romansu predstavili javnosti u septembru 2009. na Venecijanskom filmskom festivalu, a raskinuli su 2011.

Kluni
Foto: Elena gaffuri / LaPresse / Profimedia

Kanalis se 2014. udala za doktora Brajana Perija, a godinu dana kasnije par je dobio devojčicu.

Kluni se isto 2014. oženio svojom suprugom Amal, advokaticom specijalizovanom za međunarodno javno pravo, međunarodno krivično pravo i ljudska prava. Oni su 2017. dobili blizance.

„Oboje smo srećni u braku i mislim da oboje želimo najbolje jedno drugom“, rekla je Kanalis o svom bivšem partneru. „Želim mu najbolje, siguran sam da on želi najbolje za mene.“

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kanalis ima uspešnu, decenijama dugu karijeru. Godine 2011. takmičarka „Plesa sa zvezdama“ priznala je da su iscrpne probe trajale i po šest sati, sedam dana nedeljno. Pre toga je praktikovala kik boks i plivanje kako bi ostala u formi i spremila se za kamere.

Instagram / ddp USA / Profimedia

„Volim raznovrsnost u svom životu. Kik boks i plivanje su kao kamp za obuku u vodi. To je veoma naporan trening, ali tako dobar za cirkulaciju, kada plivate koristite sve svoje mišiće i to je odlično“, izjavila je Elizabeta.

Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je otkrila je da je uvek bila protiv dijeta i da je zavisnica od ugljenih hidrata, ali ih jede ujutru, a praktikuje da obezbedi unos proteina za ručak i večeru. Takođe više voli da kuva tradicionalna jela od italijanskih testenina.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Po mom mišljenju radi se o načinu na koji jedete“, objasnila je ona. „Možete da jedete mnogo toga, ali jedite dobre stvari. Ne mogu da prihvatim činjenicu da bih morala da gladujem ceo dan, bila bih loše raspoložena i nikome to ne bih savetovala.“

Bonus video: Jelena Đoković zaglavljena u blatu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram