Ko je prezgodni glumac koji je nova ljubav Anđeline Džoli

Foto:Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia; Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svet bruji o novoj romansi prelepe glumice.

Anđelina Džoli uslikana je sa 21 godinu mlađim glumcem Polom Meskalom, a svi mediji već pišu da su njih dvoje u romantičnoj vezi. Zanimljivo je da je mladi Meskal (26) nedavno raskinuo veridbu sa pevačicom Fibi Bridžers.

Anđelina i Pol su slikani kako zajedno piju kafu, u društvu Anđelinine ćerke Šajlo, nakon što je glumica gledala Pola u predstavi „Tramvaj zvani želja“.

Pol Meskal je Irac, koji se proslavio u seriji „Normalni ljudi“ – adaptaciji ljubavne priče Sali Runi. Završio je čuveni Triniti koledž . On je takođe bio uspešan sportista – igrao je fudbal za profesionalni klub.

Ali kada je slomio vilicu tokom meča, odustao je od fudbala, objašnjavajući za Vogue da je to bio trenutak kada je shvatio da gluma i sport „nažalost, ne koegzistiraju“.

Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Takođe ima odličan glas – mnogi su iznenađeni kad čuju koliko dobro peva. Ali neosporan je njegov veliki glumački talenat i po mnogima je on jedan od najboljih glumaca svoje generacije, koji će tek pokazati šta ume.

#social-embed_0

Iza Meskala je raskinuta veridba sa pevačicom Fibi Bridžers – a bili su u vezi od avgusta 2020. godine. Postoje spekulacije da je Fibi možda prevarila Pola sa komičarem Boem Burnamom – a Polova bliskost sa Džoli definitivno potvrđuje da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Anđelina će zauvek ostati percipirana kao krivac za raspad braka Dženifer Aniston i Breda Pita – da li se istorija ponavlja?

***

BONUS VIDEO: Hana Selimović o golotinji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram