Najlepša ljubavna priča estrade: Posvetio ženi pesmu pre nego što su se upoznali

Bane Opačić Foto: Instagram/baneopacic

"Ja ga nikad nisam upoznala. Ja sam ga prepoznala".

Kompozitor Bane Opačić uživa u srećnom braku sa suprugom Marinom skoro deceniju, a njihova ljubavna priča posebno je zanimljiva jer je počela sasvim slučajno i nenadano.

Naime, Banetu je na jednom nastupu veliku pažnju privukla lepa devojka o kojoj je svakodnevno razmišljao, te je odlučio da joj posveti pesmu koju je nazvao Nina.

„Ime sam joj izmislio i zapisao ga u pesmu, presadio joj svoj karakter, stvari koje kod sebe volim i obrisao gomilu mana koje imam. Oči i pogled sam joj pozajmio da je lakše prepoznam, a telo joj bezobrazno zamislio savršeno. Sve sam to napravio i samo čekao da je zaslužim… I nije mi došla takva – došla je puno bolja“, napisao je kompozitor pre par godina na svom Fejsbuk profilu.

Nekoliko godina kasnije devojka kojoj je posvetio pesmu i Bane razmenili su poglede u Budvi, ali ne i reči. Ipak, nešto kasnije njih dvoje su se usled tragičnih okolnosti i upoznali.

„Godinama sam od prijatelja Darka Radovanovića, koji, nažalost, više nije sa nama, slušala ‘Bane je isto to rekao’. Kada nas je Darko napustio, htela sam da upoznam čoveka o kome sam toliko znala, da zajedno oživimo uspomenu na Darka. Kad smo se prvi put sreli, zagrlili smo se kao stari prijatelji. I to je bio on. Ja ga nikad nisam upoznala. Ja sam ga prepoznala“, izjavila je Marina, Banetova supruga.

Ubrzo nakon prvog susreta njih dvoje su započeli ljubavnu vezu koju su 2013. godine krunisali brakom.

Marina je od tada na Instagramu upisana kao „njegova Nina“, upravo zbog pesme koju joj je sadašnji suprug posvetio i pre nego što su se upoznali.

***

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest