Tajanstvena ljubavna priča Ivane Mišković i Gorana Karića

Foto: Instagram/karicgoran

Oni žive pravu bajku.

Ivana Mišković i Goran Karić duže od dve decenije uživaju u braku, ali nigde nećete pronaći informacje o tome kako su se upoznali, čime su jedno drugo osvojili, kada su postali sigurni da su napravili pravi izbor.

Na naslovnoj strani kao par bili su samo jednom i to pre više od 15 godina. Od početka trudili su se da sakriju svoju intimnost, da njihova ljubavna priča ne dospe u javnost, pa zato danas znamo kakvu jahtu su imali 2010. i gde su tada letovali, ali ne i kako su, recimo, reagovale njihove porodice kada su im saopštili da su zajedno.

O njihovoj svadbi 1999. godine pisalo se kao o „integraciji dve imperije“, a oni kojima je u to vreme u sećanju bila serija Dinastija, poredili su ih sa Karingtonovima i Kolbijevima.

Magazini su tada pisali o šeststo zvanica i glamuru koji je tog dana ispunio Interkontinental, gde je organizovana proslava.

Ivana i Goran decu Maksimilijana i Miu čuvaju od znatiželjne javnosti, a svoj glamurozni život žive daleko od medija.

O njima najviše možemo da saznamo preko Instagrama gde često objavljuju fotografije sa porodičnih druženja i putovanja. U brojnim okupljanjima sa prijateljima neizmerno uživaju, a neki od najdražih, javnosti su dobro poznati.

Ivana je izuzetno dobra prijateljica Snežane Stojković, Marije Tarlać i Jovane Joksimović, sa kojima često objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram