Ovo je supruga Marka Janjića sa kojom ima dvoje dece: Njegovo srce je osvojila još u srednjoj školi

Skrinsot/Instagrammarkojanjic_

Upoznajte Bojanu Janjić.

Poznati glumac Marko Janjić proteklih godina igrao je u nekim od najuspešnijih domaćih projekata. Proslavio se ulogom Marka Pavlovića u seriji “ Urgentni centar“, a imao je zapažene uloge u seriji „Besa“, „Jedini izlaz“, „Žigosani u reketu“, „Grupa“, „Urgentni centar“, „Vojna akademija“, kao i u seriji „Tajna vinove loze“ u kojoj je bukvalno pokidao mađarski akcenat.

Svi koji su gledaju pomenutu seriju oduševljeni su kako je glumac upečatljivo oživeo lik policijskog inspektora Nevena Molnara.

Ovaj šarmantni Lozničanin, međutim, nije previše prisutan u medijima i svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, pa mnogi ne znaju da je on godinama u srećnom braku.

Njegovo srce osvojila je prelepa Bojana – ljubav iz srednjoškolskih dana, sa kojom ima dvoje dece – ćerku Nasju i sina Andriju.

Marko je jednom prilikom otkrio i koja pesma ga vezuje za taj period zabavljanja sa Bojanom.

„Ako govorimo o muzici, to je „Kad hodaš“ od Bajage. Podseća me na suprugu i naše gimnazijske dane“, rekao je tada glumac.

Kako je jednom prilikom istakao, centar njegovog univerzuma je njegova porodica, a oni mu pružaju i najveći mir u životu.

„Njihova sreća i osmesi su jedino što je važno“, objasnio je glumac u jednom intervjuu pre nekoliko godina, a na pitanje gde pronalazi spokoj odgovorio je:

„U zagrljaju supruge i dece. U jednoj kući na planini. Pored moje Drine. U stazama svog rodnog grada, kojima sam hodao kao dete. Tršiću. U filmovima“.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram