Ovo je sestra Dragane Mirković koja se ne pojavljuje u javnosti i njena je desna ruka

Skrinsot/Instagram/dragana_mirkovic

Veoma su bliske.

Dragana Mirković već godinama uživa u skladnoj ljubavi sa svojim izabranikom biznismenom Tonijem Bijelićem u Beču. Oni žive sa svojim sinom u čuvenom dvorcu Ebenfurt, koji se prvi put pominje u istorijskim dokumentima daleke 1160. godine.

No, osim toga da ima divnu porodicu, muža i sina, dvorac, kao i nebrojeno mnogo hitova – o Dragani se generalno malo zna.

#related-news_0

Ona se trudi da sačuva svoju privatnost koliko god je to moguće, pa stoga i ne čudi što mnogi ne znaju da pevačica ima sestru.

Kada uz sve to dodamo, da njena sestra i ne voli da se pojavljuje u javnosti – jasno je da je stvarno bila mala šansa da je negde vidite.

Sestra Dragane Mirković je uspešna poslovna žena Dušica Kumov. Kako su pisali mediji, zaposlena je na Draganinoj televiziji, gde ima važnu ulogu, pošto je zadužena za sva bitna poslovna pitanja kada Dragana i Toni nisu tu.

Mnogi primećuju da Dragana i Dušica dosta liče jedna na drugu, piše Glossy.

Inače, procene bogatstva jedne od najvećih balkanskih zvezda i njenog supruga idu i do 100 miliona dolara. Dragana i danas obilazi svoje rodno selo, a komšije iz Kasidola kažu da je ostala ista ona Dragana kao i sa početka karijere.

„Presrećna sam, jer imam zdravu i uspešnu porodicu na koju sam ponosna, radim posao koji volim, okružena sam ljudima koji me vole i cene… To umnogome duguje i sreći da sam upoznala Tonija i da je on moj saputnik na ovom lepom putovanju. Niti mogu, niti sam se ikada zapitala šta bi bilo da je drugačije. Na sreću, i ne moram“, rekla je pevačica svojevremeno.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram