Misteriozna sestra Dragane Mirković koja se skoro nikad ne pojavljuje u javnosti

dragana mirković
Dragana Mirković Foto:M.M./ATAImages

Jako su bliske.

Dragana Mirković, jedna je od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, već dugo živi u Beču. Ipak, ona nije prekinula veze sa svojim Kasidolom u kom je rođena.

Dragana je u tom selu kod Požarevca odrasla sa bakom, dekom, roditeljima i sestrom Dušicom, koja je dve i po godine starija.

A malo je poznato da Dragana ima sestru budući da se ona ne eksponira u javnosti.

Jedan od retkih izuzetaka bio je trenutak kada je Dragana na Instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju sa jedne svečanosti u Kikindi. Odmah su se izdvojili komentari u kojima su njeni pratioci primetili kako njih dve jako liče.

Ipak, put Dušice Krumov bio je drugačiji. Dragana je postala poznata regionalna zvezda, koja živi u luksuzu u Beču, u dvorcu, sa mužem Tonijem i dvoje dece.

S druge strane, čini se da Dušica ne voli svetla reflektora. Dok je Dragana u inostranstvu, Dušica brine o sestrinoj televiziji.

Poznato je i da su ona i Dragana jako povezane i da pevačica ne zaboravlja svoju porodicu u Kasidolu i redovno posećuje sestru i roditelje.

Dušica je jednom prilikom otkrila i koliko je ponosna na svoju sestru jer je bila odličan đak, Vukovac, da se isticala po učenju i po talentu, ali i da je veoma volela i folklor.

A Dragana je, s druge strane, jednom prilikom priznala koliko joj je bilo teško što sestra i porodica nisu mogli da budu na njenoj svadbi sa Tonijem. Te 1999. Srbija je bila pod sankcijama.

„Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momenatu bilo dovoljno“, otkrila je pevačica ranije za medije.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram