Milionska vila Lepe Brene u Majamiju: Ovo je luksuz koji je odbila da proda Dejvidu i Viktoriji Bekam

brena
Foto: - / Hemis / Profimedia, Goran Srdanov/Nova.rs

Čist luksuz.

Mada joj je baza Beograd, Lepa Brena ima nekretnine i po svetu, a jedna od njih je luksuzna vila u Majamiju. Pretpostavlja se da vredi više od milion dolara, ima 400 kvadrata i dvorište sa bazenom.

Brena povremeno na društvenim mrežama podeli delić svoj luksuza sa Floride. Kako se može videti, vila se nalazi tik do mora, ima prostranu terasu s pogledom na palme i okolne kuće drugih bogataša.

Zvezda ove kuće je, kako se čini, kuhinja. Dizajnirana je u minimalističkom stilu i kombinuje bele i crne tonove. Na sredini se nalazi takozvano kuhinjsko ostrvo za što lagodnije kuvanje.

Baš u tom delu kuće Živojnovići vole da se okupe, kao i da ugoste drage prjatelje, među kojima su Marko Jarić i Haris Džinović.

Tu i Stefan Živojinović voli da u društvu sprema klopu.

Iz Stefanovih fotografija se može primetiti da su i ostale prostorije u sličnim nijansama – i slike, tepih, nameštaj, podovi takođe kombinuju crnu i belu, uz dodatak sivih i bež tonova.

Inače, Brenina i Bobina kuća se nalazi na atraktivnoj lokaciji u Majamiju, a komšije su im Ivana Berendika, bivša članica grupe Models i supruga Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača „Gugla“, kao i Marko Jarić.

Zanimljivo je da se ranije pisalo kako je Lepa Brena odbila da proda tu svoju vilu u Majamiju, i to Dejvidu Bekamu i njegovoj supruzi Viktoriji.

Očigledno joj ova luks kuća mnogo znači, te tamo rado provodi vreme nekoliko puta godišnje.

BONUS VIDEO: Boemski salonac u kojem je uhvaćen stari duh Zemuna

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram