Kupatilo Sofije Milošević je čist luksuz, a luster priča 1.000 jezika

Sofija Milošević
Sofija Milošević Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Zavirite u kupatilo Sofijinog stana u Beogradu.

Manekenka Sofija Milošević nedavno je na Instagramu objavila fotografiju kupatila iz svog stana u Beogradu, koje je oduševilo njene pratioce.

Sofija je već 3 godina u vezi sa fudbalerom Lukom Jovićem, a zbog njegovog posla često menjaju lokacije na kojima žive. Međutim, manekenka stalno zbog svog posla dolazi u Beograd, gde ima svoj stan, u njemu pravu oazu, a kupatilo nas je posebno ostavilo bez teksta.

Bela moderna kada sa zlatnim tušem zauzima centralni deo kupatila. Na prozoru su dugačke krem zavese, dok su na podu crne i bele pločice. A posebnu notu svemu daje ogorman luksuzni luster.

Sofiji je bilo potrebno da ima prostora za kozmetiku i šminku, pa su četiri staklene police pune raznih proizvoda za negu kože.

„Čist lukus“, „Ovo kupatilo izgleda kao iz nekg magazina“, „Predivno“, „Sigurno uživaš u ovoj kadi posle napornog dana“, samo su neki od komentara ispod fotografije kupatila.

Inače, Sofija i Luka zajedno su od 2019. godine i tokom veze su dobili dvojicu sinova Alekseja i Teodora. Pre veze sa menekenkom, fudbaler je bio u vezi sa Anđelom Manitašević, sa kojom ima sina Davida.

***

BONUS VIDEO: Saveti čoveka s najlepšim dvorištem u BG za uređenje terase

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram