Roditelji Dragane Mirković nisu bili na njenoj svadbi – a razlog je tužan

Toni Bijelić i Dragana Mirković
Toni Bijelić i Dragana Mirković Foto: Instagram/dragana_mirkovic

Bilo je to teško vreme.

Dragana Mirković je već 22 godine u skladnom braku s Tonijem Bijelićem, austrijskim biznismenom srpskog porekla, kojeg često zovu „skromni milioner“.

Toni je izgradio svoje carstvo zahvaljujući velikom uspehu u automobilskoj industriji, dok je Dragana krajem devedesetih, kada su se sreli, bila najveća zvezda folk muzike na Balkanu.

Upoznali su se u Beču, a u njihov susret je prste umešala sudbina. Toni zapravo nije znao ko je Dragana Mirković. Biznismen je odrastao u Austriji i nije poznavao srpsku estradu.

Tonijev menadžer je zaslužan za njihovo upoznavanje, a milioner se u pevačicu zaljubio na prvi pogled. Posle godinu dana veze, usledilo je venčanje, koje se dogodilo 1999. godine u Beču. Inače, postoji anegdota da je Toni Draganu zaprosio dok su čekali na semaforu.

U to vreme, Srbija je bila pod sankcijama, što je za Draganu bilo naročito bolno – jer njena porodica nije mogla da bude s njom na venčanju.

Toni Bijelić i Dragana Mirković
Toni Bijelić i Dragana Mirković Foto: Instagram/dragana_mirkovic

„Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najljepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momenatu bilo dovoljno“, otkrila je pevačica ranije za medije.

Ovaj skladan par danas ima dvoje dece, zajedno su pokrenuli televiziju, a čuven je i dvorac Ebenfurt u kojem žive.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram