Ovo je 6 godina mlađi suprug Martine Vrbos sa kojim se retko pojavljuje u javnosti

Antonio Ahel/AT

Martina Vrbos nije uspela da prođe u finale Pesme za Evroviziju, ali jedno je sigurno - imala je veliku podršku supruga Bogoljuba, koji joj je u životu glavni vetar u leđa.

Hrvatska pevačica Martina Vrbos nastupila je sinoć na prvoj polufinalnoj večeri „Pesme za Evroviziju“ sa pesmom „Da me voliš“. Međutim, njena numera nije prošla u finale koje se održava u subotu 2. marta.

Pevačicina najveća podrška kako na Pesmi za Evroviziju tako i u karijeri i životu generalno je njen suprug – šest godina mlađi Beograđanin, biznismen Bogoljub Vidaković.

Ovaj par je u braku osam godina i ponosni su roditelji dvoje dece – ćerke i sina.

Pevačica koja je rođena u Istri već 10 godina živi u Srbiji, a u našu zemlju je došla zbog ljubavi.

Zbog preseljenja, ističe, ne žali. Beograd joj odgovara kako privatno tako i poslovno.

„To je čista matematika, veći grad, više mesta za pevače svih profila i mnogi naši idu gore da bi nastupali i uzimali neku lovu“, zaključila je pevačica.

Martina i Bogoljub venčali su se 8. jula 2016. u Balama, mestu na Istri, a zanimljivo je da su tada uspeli za samo dve nedelje da organizuju svadbenu ceremoniju na kojoj je prisustvovala samo najuža porodica.

„Riječanka sam i ceo život Istra mi je veoma bliska. Htela sam da moje venčanje bude u konobi Kamene priče koja se nalazi u Balama, ja ih još zovem i džez konoba. Još pre pet godina kada sam tu nastupala, rekla sam da je to najsavršenije mesto na svetu, kao iz bajke. I kada sam prošle godine dovela Bogoljuba, on je rekao: Kada se budemo venčali, to će biti ovde. I tako je i bilo, moje malo istarsko venčanje u konobi u kojoj sam pevala svoj najdraži koncert. Bilo je predivno, kao iz bajke, uz pratnju džez muzike“, govorila je tada.

Antonio Ahel/AT

Martina je na venčanju uzela suprugovo prezime Vidaković, ali u javnosti je ostalo Vrbos.

Malo je poznato da su njih dvoje pre braka bili u vezi dve godine jer do sada pevačica nije želela da govori o privatnom životu.

A jednom prilikom je ipak otkrila kako je upoznala čoveka svog života.

„Upoznali smo se u Budvi. Došao je na moj koncert, snimila sam ga iste sekunde i pomislila da je sladak. Upoznao nas je zajednički prijatelj. Naravno da sam crkla za njim, a on se ponašao nezainteresovano. Igrice su trajale nekoliko meseci, dok nije pao na moj šarm i eto, danas smo muž i žena“, ispričala je ranije Martina i dodala da razliku u godinama i ne oseti.

„Razliku ne osećam jer se odlično slažemo, možda je bolje da me to pitate kad bude šezdesetogodišnja debela baba, a on još uvek zgodan i lep. Tad ću sigurno znati da odgovorim“, našalila se tad pevačica.

Bogoljub Vidaković je, inače, završio Beogradsku bankarsku akademiju, a trenutno je direktor jedne građevinske firme iz Beograda.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram