Ova umetnica je supruga Ivana Jevtovića: U braku su 24 godine, imaju ćerku, a retko se pojavljuju zajedno u javnosti

Ivan Jevtović Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Ivan Jevtović i njegova supruga Sandra su u braku više od dve decenije i ponosni su roditelji ćerke Sofije.

Poznati glumac Ivan Jevtović već decenijama je prisutan na srpskoj glumačkoj sceni, a publika ga pamti po ulogama u ostvarenjima „Stršljen“, „Nebeska udica“, „Normalni ljudi“, „Libero“, „Urgentni centar“…

Osim filmske i televizijske karijere, Jevtović je izgradio bogatu pozorišnu karijeru, pa je od 2011. godine stalni član pozorišta Atelje 212, a gostuje i u BDP-u, Narodnom pozorištu, JDP-u i Zvezdari Teatru.

Ivan Jevtović se bavi i muzikom, te je od 2006. godine član benda DLM.

Kada se svetla reflktora ugase, Ivan živi porodičnim životom, a najveća podrška i oslonac mu je supruga Sandra sa kojom uživa u skladnom braku već 24 godine.

Ivan i Sandra Bugarin Jevtović su se na večnu ljubav zavetovali 4. juna 2000. godine, a iako Ivan ne voli da priča o svom privatnom životu, jednom prilikom je napravio izuzetak:

„Sandra Bugarin Jevtović, ona je stvorila čoveka, keva ga rodila, ali ona je oblikovala i učitala sve“, rekao je glumac.

Antonio Ahel/ATAImages

Njegova supruga Sandra je diplomirana kostimografkinja, dizajnerka i samostalna umetnica. Od septembra 2012. vodi nastavu – kostim (scenski i savremeni) u centu za likovno obrazovanje u Šumatovačkoj.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je Ivan jednom prilikom objasnio, i u njihovom braku dođe do varnica, ali se trude imaju vreme samo za sebe:

„Biti posvećen i ne zaboraviti zašto si tu osobu prvi put zagrlio, poljubio i rekao joj da je voliš. Ukoliko ste imali sreću da nađete srodnu dušu, deo koji nedostaje da bi se točak života uspešno zakotrljao, morate da učinite sve što je u vašoj moći da tu osobu sačuvate. Sandra i ja se trudimo da imamo “naše vreme”. Jutro nam počinje uz kapućino, za koji sam ja zadužen, a onda puštamo ploče uz koje sve troje pevamo i đuskamo“,  ispričao je svojevremeno Ivan.

Antonio Ahel/ATAImages

„Kao u svakom braku, i u našem dođe do “varnica”. U takvim situacijama gledamo ko će biti veći car i prvi popustiti. Besmisleno je trošiti dragocene trenutke na negativne emocije. Još od studentskih dana okrenut sam Istoku i budizimu, mnogo sam naučio iz drevnih kineskih izreka koje su usmerene ka sticanju unutrašnjeg mira. Kada bi svako od nas pronašao tehniku kako da se naštimuje izbegao bi afekat, sveprisutnu pojavu kod našeg naroda. Ljudi u afektu urade mnogo pogrešnih stvari zbog kojih se kaju, ali nema nazad“,  rekao je Ivan tada.

Foto: Miroslav Milic/ATAImages

Njegova supruga i ćerka Sofija su njegova porodična oaza.

„One su moje carstvo za koje ću se boriti do kraja“, izjavio je u jednom intervjuu pre nekoliko godina, piše Glossy.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram