Odrasla je u siromaštvu i bila gladna, a danas je najveća svetska zavodnica koja je za godinu dana zaradila 56 miliona dolara

Skarlet
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Njeno bogatstvo je 165 miliona dolara.

Procene kažu da ona poseduje 165 miliona dolara, a svake godine zaradi oko 50 miliona. Važi za jednu od najplaćenijih glumica na svetu, kao i jednu od najlepših žena na planeti.

Njeno ime danas je sinomim za talenat, uspeh i gracioznost, ali njeni počeci su bili sve samo ne glamurozni.

Glumica Skarlet Johanson je odrastala u Njujorku, a detinjstvo joj je bilo jako teško.

O tome je nekoliko puta govorila.

Kako je rekla, njena porodica je živela na Menhetnu od socijalne pomoći, roditelji su kupovali hranu na bonove.

„Ja od detinjstva odlično znam šta je glad. Oslanjali smo se na javnu pomoć da bismo mogli da obezbedimo obroke za našu porodicu. Glad dece u Americi je stvaran i često zanemaren problem, ali problem koji zajedno možemo da rešimo. Moji roditelji su odgajali četvoro dece, a imali su baš mala primanja“, kazala je Skarlet, čiji su se roditelji i razveli dok je bila mala.

Ipak, teško detinjstvo nije bilo prepreka na njenom putu ka vrhu. Debitovala je na filmu sa samo devet godina. Vremenom su se uloge samo nizale, pa su reditelji počeli da se otimaju o nju, ali i svetski brendovi kao što su Moet & Chandon i Dolce & Gabbana.

Danas Skarlet može sebi da priušti gotovo sve. Žena koja se triput udavala i danas je u braku sa komičarom Kolinom Kelijem sebe je, bez sumnje, razmazila.

Samo što se tiče nekretnina kupila je kuću na Beverli Hilsu, penthaus u Njujorku, kuću na plaži u Hemptonsu, stan u Parizu na Monmartru, vilu u Los Anđelesu, a poseduje i zavidan vozni park.

Ali sve to ne znači da ne misli i na druge.

Skarlet važi za jednu od najhumanijih ličnosti u Holivudu. Ona je 2005. godine postala ambasadorka međunarodne dobrotvorne organizacije koja radi na ublažavanju siromaštva i patnje širom sveta. Uključila se i u rad jedne organizacije koja pomaže gladnim Amerikancima…

I uprkos svoj toj slavi i uspehu, ona je ostala verna malim ritualima kao i sav običan svet.

„Još uvek jedem hamburger na pultu sa kečapom koji mi curi niz lice“, kazala je jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram