Ko je frajer koji je Skarlet usrećio nakon dva propala braka

Skarlet Johanson
Skarlet Johanson i Kolin Džost Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Skarlet Johanson je trudna - očekuje svoje prvo dete sa suprugom Kolinom Džostom. Trudnoću je dugo i vešto skrivala. Glumica već ima ćerku sa novinarom Romanom Dorijakom, a otac njenog drugog deteta je komičar za koga se udala prošle godine. Šta znamo o njemu?

Kolin je veliko ime u američkoj komediji – od 2005. godine piše za Saturday Night Live, kultni serijal koji svaki put ima različitog domaćina.

Upravo na setu ove emisije su se Skarlet i Kolin upoznali 2006. godine, ali su počeli da se zabavljaju mnogo godina kasnije.

Kolin je rođeni Njujorčanin i ima diplomu Harvarda. Na studijama mu je cimer bio demokratski predsednički kandidat Pit Butidžidž, koji je ostvario prilično dobar rezultat na poslednjim izborima. Zanimljivo je i da je bio pobednik kultnog kviza „Najslabija karika“.

Džost je opisao prvi susret sa Johanson u svojim memoarima „A Very Punchable Face“. Prvi utisak mu je bio da je „lepa, pametna, slatka i zastrašujuće sofisticirana“.

Veruje da je tada, kada su se upoznali, on bio jako nezreo – pa se ništa nije dogodilo. Takođe je rekao da je Skarlet imala „gracioznost i osmeh koji još uvek nije video ni kod jednog drugog ljudskog bića“.

U međuvremenu, Skarlet se udala za Rajana Rejnoldsa 2010. godine, a taj brak je trajao dve godine. Onda se 2014. udala za novinara Romana Dorijaka i dobila prvo dete. Ta ljubav je pukla u martu 2017. godine.

Otprilike dva meseca kasnije, Johanson se pojaviila u emisiji Saturday Night Live da igra Ivanku Tramp. Počele su da kruže glasine o njoj i Džostu – pričalo se da su flertovali na afterpartiju nakon snimanja SNL.

U septembru je komičar potvrdio vezu sa glumicom. Zajedno su kao par izašli u javnost 30. novembra te godine, prisustvujući svečanosti u Američkom prirodnjačkom muzeju. Dve godine kasnije bili su vereni – Johanson je kasnije otkrila da prosidbu nije očekivala i da je bila „u stilu Džejms Bonda“.

Venčali su se u tajnosti u oktobru 2020. godine. Venčanje su planirali samo nekoliko nedelja. Prisustvovali su samo bliski prijatelji i porodica.

***

Bonis video: Bezvremenska lepota Monike Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram