Nove fotografije Monike Beluči pokazuju šta se desi kad se žena zaljubi

Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Prosto sija.

Glumica Monika Beluči u septembru ove godine proslavila je 59. rođendan, a ona je i danas ono što je bila od svojih prvih uloga – nenadmašan seks simbol i žena pred kojom niko nije ravnodušan.

Vatrena Italijanka iznova potvrđuje svoj status jedne od najlepših žena 20. i 21. veka, a sada je pokazala da je, kako vreme prolazi, sve fascinantnija.

#related-news_1

Monika je pozirala za najnoviji broj kineskog izdanja magazina Esquire, a na naslovnoj strani je vidimo u raskopčanoj beloj košulji ispod koje se nazire crni veš.

Glumica je snimila i editorijal u crnom maksi-kaputu, u kom je vidimo kako ističe savršeno izvajane noge, a mnoge je podsetila na svoju ulogu u čuvenom filmu „Malena“.

Nasmejana, uz minimum šminke, Monika je još jednom podsetila zbog čega je pravi fenomen od trenutka kada je zakoračila na javnu scenu.

„Vanvremenski stil vanvremenske dame“, „Obožavam njen stil“, „Kakva klasa“, „Ona je neverovatna“… neki su od komentara fanova slavne glumice.

Podsetimo, Monika Beluči rođena je u Čiti di Kastelo 30. septembra 1964. godine, a najpre se osamdesetih godina prošlog veka bavila modelingom.

Otkrivena je kada je imala samo 16 godina i pojavila se u mnogim reklamnim kampanjama, a pozirala je za brojne magazine, uključujući Vogue i Elle. U svet glume zakoračila je 1990. godine, ulogom u filmu „Vita coi figli“ režisera Dina Risija, a zatim izgradila veliku glumačku karijeru i osvojila prestižne nagrade, piše Glossy.

Inače, Monika Beluči uživa u vezi sa uglednim američkim režiserom Timom Bartonom. Jedna od najlepših žena sveta i čuveni umetnik upoznali su se na Kanskom festivalu pre 16 godina, a potom su se ponovo sreli krajem 2022. na Filmskom festivalu „Lumijer“ u Lionu.

Tada je glumica uručila Bartonu nagradu za životno delo, a navodno su se baš tih dana zaljubili. Slavna Italijanka je priznala vezu sa Bartonom u intervjuu za magazn El Frans u julu ove godine, a prvi put su se pojavili zajedno na crvenom tepihu u oktobru na 18. filmskom festivalu u Rimu i tada su se držeći se za ruke i ne skidajući osmeh s lica.

Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram