Monika Beluči prvi put s novim dečkom na crvenom tepihu! Fatalni buntovnik Holivuda pored nje je prosto procvetao

Monika Beluči
Foto: Rom@MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nikad zaljubljenije nisu izgledali.

U Italiji se održava 18. Filmski festival u Rimu, a jedna od najzapaženijih zvezda do sada bila je slavna glumica Monika Beluči, koja je baš ovaj događaj odabrala za prvo zvanično pojavljivanje s novim partnerom.

Italijanska filmska diva prošetala je crvenim tepihom držeći se za ruke s uglednim američkim režiserom Timom Bartonom, a par je strpljivo pozirao zagrljen pred znatiželjnim foto-reporterima.

Monika je na premijeri filma „Diabolik chi sei?“ izgledala kao i uvek zanosno u dugačkoj sivoj haljini, čime je prekinula niz potpuno crnih modnih izdanja, a u ruci je nosila lakovanu Sicily torbicu sa potpisom modne kuće „Dolce & Gabbana“.

Rom@MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Rom@MEGA / The Mega Agency / Profimedia
/IPA / Sipa Press / Profimedia
Anna Maria Tinghino / Sipa Press / Profimedia
Anna Maria Tinghino / Sipa Press / Profimedia
Anna Maria Tinghino / Sipa Press / Profimedia

Par je izgledao veoma opušteno, nakon što su mesecima skrivali svoju vezu od očiju javnosti, a deluje kao da je Tim Barton pored nove partnerke prosto procvetao.

Vest da su Monika Beluči i Tim Barton zajedno odjeknula je početkom godine, a oni se tim povodom nisu oglašavali, iako su više puta uhvaćeni u zajedničkoj šetnji i dok razmenjuju poljupce. Oni su se navodno zavoleli krajem 2022.godine.

Italijanka i čuveni umetnik upoznali su se na Kanskom festivalu pre 16 godina, a potom su se krajem 2022. ponovo sreli na Filmskom festivalu „Limijer“ u Lionu. Tada je glumica uručila Bartonu nagradu za životno delo, a navodno baš tih dana u se i zaljubili.

Monika Beluči je uglavnom bila sama nakon razvoda od glumca Vensana Kasela 2013, s kojim je bila u braku od 1997. godine i sa kojim ima ćerke Leoni i Devu. Koliko je poznato, jedini muškarac koji je uspeo da osvoji Moniku u međuvremenu bio je francuski vajar, slikar i bivši maneken Nikolas Lefevr, s kojim je razišla 2019.

Inače, Barton važi za muškarca koji osvaja svaku ženu koju poželi, a najduže veze imao je s nemačkom umetnicom Lenom Gizeke, potom s manekenkom i glumicom Lisom Mari Smit i s britanskom glumicom Helenom Bonam Karter, koja je pričala da je nosila crninu nakon raskida s njim.

„Htela sam da nosim nešto što će ljudima pokazati da ja više nisam ja. To je žalost, to je znak da sam u rekonstrukciji“, iskrena je bila Helena, piše Glossy.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram