Nepogrešivi kaput Monike Beluči nikad ne izlazi iz mode, a viđamo ga stalno i na srpskim ulicama

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Efektno.

Slavna italijanska glumica Monika Beluči je ljubiteljka jednostavnih odevnih komada koje mogu da se nose opet i iznova. Ne čudi stoga što se u njenom ormaru mogu naći brojni vanvremenski komadi.

Dobar kaput osnova je svake jesenske garderobe – kako u svetu, tako i u Srbiji. Zna to i Monika koja bira model u crnoj boji.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Sakis MITROLIDIS / AFP / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Italijanska glumica odabrala je upravo crni kaput za dolazak na 64. Filmski festival u Solunu gde je promovisala svoj poslednji film o životu operne dive Marije Kalas. Kaput je čvrsto vezala pojasom u struku, te tako naglasila svoje ženstvene adute. Ispod kaputa, pak, nazirala se poluprozirna bluza ukrašena čipkom.

Sličan model možemo svake sezone videti i na srpskim ulicama, što je bio slučaj i u našoj nedavnoj street style patroli u kojoj smo snimili najlepše kapute Beograđanki.

Foto: Goran Srdanov/Nova,rs

Inače, Monika je uz ovo izdanje odlično uklopila i crne čizme s vrtoglavom potpeticom s potpisom slavnog francuskog dizajnera Kristijana Lubutena. Reč je baršunastom modelu visokih sara koje se priljubljuju uz noge poput druge kože, piše Zadovoljna.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram