„Nikad više neću izgledati kao pre“: Dve fotografije koje će otrezniti svaku ženu

HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Selena Gomez je na svom Instagram storiju nedavno podelila dve fotografije u bikiniju, koje su nastale sa 10 godina razlike, uz natpis "Nisam savršena, ali sam ponosna što sam to što jesam".

Pop zvezda (31) pre nekoliko dana je otkrila najdublje emocije povodom svog izgleda. Naime, Selena se pokajala zbog negativnih osećanja prema svom telu, koja su je mučila u prethodnom periodu. Ona je uporedila dve fotografije u bikiniju iz različitih perioda svog života.

Na prvoj fotografiji koju je podelila osnivačica brenda Rare Beauty, vidi se dosta mlađa i vitkija Selena, dok stoji pored bazena u dvodelnom kupaćem. „Danas sam shvatila da nikada više neću izgledati ovako…“, napisala je glumica.

Zatim je podelila i najnoviju sliku u kupaćem, uz koju je Gomez dodala: „Nisam savršena, ali sam ponosna što sam to što jesam. Ponekad zaboravim da je u redu biti ja.“

Pevačica hita „Calm Down” je već godinama jedna od najglasnijih zagovornica ideje „body positivity“, u sklopu čega je otvoreno govorila o promenama u svojoj težini od kada joj je dijagnostikovan lupus 2010-ih. „Izgledalo je kao da jedva čekaju da pronađu nešto čime će me uništiti“, rekla je o svima onima koji neumorno komentarišu njeno pojavljivanje u martovskom podkastu.

„Ušla bih na mreže, postavila sliku i sebi rekla: ‘Nije važno. Ne prihvatam ono što govorite’, dok sam sedela u sobi i sve to radila plačući, jer niko ne zaslužuje da čuje te stvari“, dodala je tada.

Nominovana za Emmy nagradu, Selena trenutno priprema svoj nadolazeći album, a u avgustu je izbacila pesmu „Single Soon“. Pesmu je producirao Beni Blanko, Selenin novi dečko.

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram