Nikol Kidman obukla neustrašivu haljinu i ne zanima je šta drugi misle

Foto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska glumica Nikol Kidman pojavila se na crvenom tepihu povodom premijere serije "Expats" u Njujorku u smeloj crnoj haljini bez leđa i pokazala zavidnu muskulaturu.

Nikol Kidman je na premijeri svoje nove Amazon Prime Video serije „Expats“ u Njujorku privukla pažnju u odvažnoj crnoj haljini bez leđa, sa šlicevima, a nedavno je u jednom intervjuu izjavila kako je uopšte ne zanima šta drugi misle o njenim modnim izborima.

Holivudska zvezda usudila se da se razgoliti po hladnom vremenu, pokazujući neverovatnu figuru u raskošnoj crnoj haljini bez leđa.

Slavna 56-godišnja glumica dizajnom je istakla svoja zategnuta leđa i trbušne mišiće, a haljina je mnoge podsetila na model koji je nedavno na crvenom tepihu nosila trudna Suki Voterhaus.

Foto: Kristina Bumphrey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikol odvažan dizajn haljine nije zasenila dodacima, držala se minimalizma i dodala jednostavne dijamanske minđuše, dijamantsku narukvicu i prsten i sat, a sve uz špicaste crne salonke.

@whomagazine Nicole Kidman goes backless in a sleek black gown at the New York premiere of Expats. #nicolekidman #nicolekidmanedit #biglittlelies #expats #redcarpet #primevideo ♬ original sound – lyriclychee

U novoj seriji “Expats” Nikol glumi Margaret, dobrostojeću Amerikanku koja živi naizgled idiličnim životom u Hongkongu s porodicom – sve dok se ne dogodi tragedija i njen sin ne nestane.

Foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Australijska zvezda izjavila je nedavno za podkast “Something To Talk About” da, nakon što je izazvala pometnju svojom kontroverznom mikrosuknjom na “Vanity Fairu” 2022, nikada ne dopušta da je sputava ono što drugi misle, piše tportal.

Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia
Foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

“Donosim nasumične, lude izbore. Ja to zovem ‘tinejdžerski izbori’ jer nikad ne razmišljam o posledicama“, istakla je, dodajući da deo njenog mozga jednostavno ne radi tako.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram