Navika s kosom zbog koje Naomi Kembel uvek izgleda sveže

Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Zgodnoj manekenki svaka frizura dobro stoji.

Ako vam je dosadila vaša frizura i ovih dana nemate pojma šta bi uradile sa kosom, a sve vam jasnije postaje da vam je potrebna neka promena, možda je vreme da sa ovim fotkama Naomi Kembel odete kod frizera i izađete sa kosom dostojnom manekenke.

Naomi Kembel sutra puni 52 godine, a mi možemo da procenimo da i dalje izgleda dobro isto kao i kad je dominirala svetskim modnim pistama, a česta promena frizure joj upravo pomaže u tome da i dalje izgleda mlado kao nekada.

Manekenka se ne plaši promene, i svoju frizuru je često menjala, pa je tako možemo videti u raznim izdanjima, od kratkog francuskog boba, preko duge ravne kose do hrabrih frizura sitnih ispletenih kikica.

Kembel je godinama furala šiške, pa će vam ovo možda biti dodatan razlog da se i vi osmelite ovih dana na takvu frizuru, kombinovala ih je sa raznim dužinama, a na ovoj fotografiji iz 2005. godine, šiške je ponela sa ravno isfeniranom dugom kosom.

Foto: Marion Curtis / Shutterstock Editorial / Profimedia

Francuski kratko ošišani bob je takođe bila jedna od njenih omiljenih frizura, a tokom 2007. godine maneknka je imala različite dužine ove popularne frizure, a nosila ga je i sa šiškama i bez njih.

Foto: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Šiške su opet tu, kao njen neodvojivi zaštitni znak, ovog puta dugačke šiške idu uz paž frizuru do ramena. Ovaj tip frizure će vam lepo zaokružiti lice i istaći jagodične kosti, pa ako ne želite veliku promenu ovo može biti dobra ideja.

Foto: Camilla Morandi / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako želite totalno da promenite svoj izgled, ova frizura Naomi Kembel će doći kao pravo osveženje, poznato je da se manekenka ne plaši nikakvih promena pa je ovde svojoj kosi podarila novu boju i kovrdže i izgledala je sjajno!

Foto:KAY NIETFELD / AFP / Profimedia

Visoka punđa je uvek dobra ideja i Naomi to vrlo dobro zna. Na dodeli Elle Style nagrada, manekenka je 2008. godine svoju bujnu grivu pokupila u elegantnu punđu.

Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovde se manekenka odlučila za dugačku kosu začinjenu laganim talasima koji podsećaju na dan proveden na plaži, pa je možda baš ova frizura pravi odabir za leto koje je pred nama.

Dugačka talasasta kosa izdužuje lice i daje vam taj šik neobavezni izgled.

Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Sa klasikom nema greške. Manekenka već dugo godina unazad nosi jednostavnu ravnu dugačku kosu i ne možemo da je zamislimo bez nje, iako je spremna na svakakve eksperimente i može svaku frizuru da ponese kao da je sa njom rođena.

I iako znamo da joj je kovrdžava kosa prirodna, ravno joj stoji sjajno!

Foto: i09 / Zuma Press / Profimedia

Poznata po svojoj hrabrosti, manekenka je ove godine iznela punu kosu sitnih kikica, a one su joj sigurno skinule nekoliko godina sa lica, pa što ne pokušate i vi sebi da umanjite godine na ovaj način, samo će vam za to biti potrebno dosta smelosti.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

#related-news_0

Bonus video: Šiške poznatih lepotica


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram