Nataliju Stevanović, srpsku senzaciju na Vimbldonu, jedan čovek nikada nije napustio: Njih dvoje su zaista zajedno i u dobru i u zlu

Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Suprug Natalije Stevanović najveća je podrška srpske teniserke.

Na sceni je nova srpska teniska senzacija. Ne samo što je uspela da se kvalifikuje i da nastupi na Vimbldonu, Natalija Stevanović je pobedila nekadašnju prvu teniserku sveta Karolinu Piškovu i postala zvezda prestižnog grend slema u Londonu. Nadali smo se i da će danas uspeti da porazi Petru Kvitovu, ali, nažalost, posle lavovske borbe, Natalija je završila svoje učešće.

U pohodu na Vimbldom Nataliju je u stopu pratio suprug Nikola sa kojim je izvela ples nakon pobede nad Piškovom. Ljubavna priča ovog para po mnogo čemu je posebna, jer su i u najtežim trenucima čvrsto stajali jedno pored drugog.

Ne čujemo često da muškarac stavlja svoje želje u drugi plan kako bi karijera supruge cvetala, ali upravo je to slučaj sa Nikolom i Natalijom. Stevanović je fizioterapeut, svoju lepšu polovinu prati na takmičenjima i treninzima, pregovara sa sponzorima…

„Moj muž, trener, fizioterapeut i ja guramo sami i zato je teško. Želim da inspirišem mlade, da pružim ljubav i znanje i nadam se da ću biti na potrebnom nivou“, rekla je Natalija jednom prilikom.

Natalija i Nikola uživaju u ljubavi od 2011, a nakon devet godina veze usledila je veridba na Tajlandu. Prelepo venčanje upriličili su u njenom rodnom Nišu, a teniserka je tom prilikom promenila čak tri venčanice.

Da je Natalija izabrala pravog muškarca govori i činjenica da je Nikola bio uz nju kada se razbolela. Pre osam godina operisala je jetru usled cisti koje su se pojavile, a oporavak je bio dug.

Godinu i po dana nije mogla da igra tenis, ali pored Nikole polako se vratila na teren i sve je bolja i bolja. Sada kada je ostavila maestralan pečat na Vimbldonu, mogućnosti za Nataliju Stevanović tek će se otvarati, a uz podršku i ljubav supruga, ništa neće moći da je zaustavi.

***

Bonus video: Jelena Đoković zaglavljena u blatu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram